reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ja tez! Watek z przepisami to jest to bo ja czesto mam dylemat co by ugotowac...:sorry:

Dzis akurat obiad (i to polski) przyjezdza do mnie wiec nic nie musze gotowac :tak:

Powiedzcie mi co to sa skurcze Braxtona-Hicksa? Bo moja aplikacja na telefon mowi ze moge sie zaczac takich skurczy spodziewac bo wkroczylam w 15-ty tydzien.

reklama
Buba skorzystam z przepisu :)

Co do zachcianek to od dwóch tygodni chodziło za mna sushi :) aż spać nie mogłam :/ i zjadłam sobie w końcu wczoraj :)

Ja tez! Watek z przepisami to jest to bo ja czesto mam dylemat co by ugotowac...:sorry:

Dzis akurat obiad (i to polski) przyjezdza do mnie wiec nic nie musze gotowac :tak:

Powiedzcie mi co to sa skurcze Braxtona-Hicksa? Bo moja aplikacja na telefon mowi ze moge sie zaczac takich skurczy spodziewac bo wkroczylam w 15-ty tydzien.

to sa tak zwane skurcze przepowiadające, sama nigdy nie doświadczyłam ale słyszałam że to po prostu uczucie twardnienia brzucha, nie boli, raczej dyskomfort.

Buba a jadłas może Ramen? To moja ulubiona zupa japońska :)

Kamila - to skurcze przepowiadające. Mięśnie macicy trenują przed porodem ;) niektóre kobitki je mają a inne nie. Najczęściej po 20 tygodniu.

A z jakiej aplikacji korzystasz?

Czy to nie jest to twardnienie, stawianie się macicy? Ja mam od jakiegoś czasu, tak samo podejrzane klucie w pochwie i ciągle nie wiem czy to normalne...

A z jakiej aplikacji korzystasz?

Czy to nie jest to twardnienie, stawianie się macicy? Ja mam od jakiegoś czasu, tak samo podejrzane klucie w pochwie i ciągle nie wiem czy to normalne...

Też mam takie kłucia. Głupie uczucie :baffled: i często też boli mnie tak jak zwykle w pierwszych dniach okresu.

Hehe, dobra jesteś doris :)
A u mnie dzisiaj jarzynowa z kaszą, czyli taki krupniczek :)
M przeziębiony, przyda się jakaś dawka witamin z warzyw.
Od wczoraj gotuję bigos, więc jutro będzie gotowy na obiad. Tylko małej coś innego zrobię, może zupa z dzisiaj zostanie dla niej, bo ona bigosu nie lubi...

U nas nadal pięknie i ciepło, jakieś 20 stopni... Już dwa razy na spacerku byłam dzisiaj :)

Ogólnie nie przepadam za bigosem, ale... zjadłabym :-)ech co ta ciąża robi z ludźmi :-D Mnie to całkowicie odmieniła, aż się sama nie poznaję :-D

reklama
ja juz po wizycie, USg polowkowe bede miec 18 maja a 20 kolejna wizyta, zabadala mi tylko szyjkę i wszytko ok

co do glosowania to ja zawsze ide, nigdy zadnego nie opuściłam, taki nasz obowiązek,wkurza mnie to ze najbardziej krzyczą i są niezadowoleni Ci, którzy nie chodzą na glosowanie

Do góry