reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Ja tez! Watek z przepisami to jest to bo ja czesto mam dylemat co by ugotowac...:sorry:

Dzis akurat obiad (i to polski) przyjezdza do mnie wiec nic nie musze gotowac :tak:

Powiedzcie mi co to sa skurcze Braxtona-Hicksa? Bo moja aplikacja na telefon mowi ze moge sie zaczac takich skurczy spodziewac bo wkroczylam w 15-ty tydzien.

reklama
Buba skorzystam z przepisu :)

Co do zachcianek to od dwóch tygodni chodziło za mna sushi :) aż spać nie mogłam :/ i zjadłam sobie w końcu wczoraj :)

Ja tez! Watek z przepisami to jest to bo ja czesto mam dylemat co by ugotowac...:sorry:

Dzis akurat obiad (i to polski) przyjezdza do mnie wiec nic nie musze gotowac :tak:

Powiedzcie mi co to sa skurcze Braxtona-Hicksa? Bo moja aplikacja na telefon mowi ze moge sie zaczac takich skurczy spodziewac bo wkroczylam w 15-ty tydzien.

to sa tak zwane skurcze przepowiadające, sama nigdy nie doświadczyłam ale słyszałam że to po prostu uczucie twardnienia brzucha, nie boli, raczej dyskomfort.

Buba a jadłas może Ramen? To moja ulubiona zupa japońska :)

Kamila - to skurcze przepowiadające. Mięśnie macicy trenują przed porodem ;) niektóre kobitki je mają a inne nie. Najczęściej po 20 tygodniu.

A z jakiej aplikacji korzystasz?

Czy to nie jest to twardnienie, stawianie się macicy? Ja mam od jakiegoś czasu, tak samo podejrzane klucie w pochwie i ciągle nie wiem czy to normalne...

A z jakiej aplikacji korzystasz?

Czy to nie jest to twardnienie, stawianie się macicy? Ja mam od jakiegoś czasu, tak samo podejrzane klucie w pochwie i ciągle nie wiem czy to normalne...

Też mam takie kłucia. Głupie uczucie :baffled: i często też boli mnie tak jak zwykle w pierwszych dniach okresu.

Hehe, dobra jesteś doris :)
A u mnie dzisiaj jarzynowa z kaszą, czyli taki krupniczek :)
M przeziębiony, przyda się jakaś dawka witamin z warzyw.
Od wczoraj gotuję bigos, więc jutro będzie gotowy na obiad. Tylko małej coś innego zrobię, może zupa z dzisiaj zostanie dla niej, bo ona bigosu nie lubi...

U nas nadal pięknie i ciepło, jakieś 20 stopni... Już dwa razy na spacerku byłam dzisiaj :)

Ogólnie nie przepadam za bigosem, ale... zjadłabym :-)ech co ta ciąża robi z ludźmi :-D Mnie to całkowicie odmieniła, aż się sama nie poznaję :-D

reklama
ja juz po wizycie, USg polowkowe bede miec 18 maja a 20 kolejna wizyta, zabadala mi tylko szyjkę i wszytko ok

co do glosowania to ja zawsze ide, nigdy zadnego nie opuściłam, taki nasz obowiązek,wkurza mnie to ze najbardziej krzyczą i są niezadowoleni Ci, którzy nie chodzą na glosowanie

Do góry