reklama
Czyżby akcja aktywny maj? Moja córcia na hulajnodze popyla, nie lubi na rowerze za bardzoNo u Nas sie zbiera na deszcz, mam nadzieję, że zdążę dojechać do domu rowerem nim zacznie padac
ach i córka dzis na rowerku do szkoly pojechala
u nas od rana zbiera się na burzę, ale zebrać się nie może...
jeszcze pytanko odnośnie rogala: kusicie mnie mocno naprawdę warto kupić tego z motherhood? Czym on się różni od innych? Bo w sumie cenowo to wszystkie są podobne...
jeszcze pytanko odnośnie rogala: kusicie mnie mocno naprawdę warto kupić tego z motherhood? Czym on się różni od innych? Bo w sumie cenowo to wszystkie są podobne...
malinka89
Fanka BB :)
u nas od rana zbiera się na burzę, ale zebrać się nie może...
Podłączam się do pytania! Też chyba go kupie :-)
Dziewczyny szukam tych poduch i na allegro jest akurat tych pełno, Poduszka dla kobiet w ciąży KOJEC ciążowa d spania (5170510007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co myslicie ???no 170 zł w smyku to mi szkoda ...
Trzymam kciuki za wizytujace dzis
malinka89
Dziewczyny szukam tych poduch i na allegro jest akurat tych pełno, Poduszka dla kobiet w ciąży KOJEC ciążowa d spania (5170510007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co myslicie ???no 170 zł w smyku to mi szkoda ...
W internetowym smyku są po ok 150 zł
szczesliwa.4
Hej!
trzymam kciuki :-)
i jak po wizycie?
Ja mam dzisiaj wolne, bo strajkujemy. Miałam tyle planów na ogranięcie mieszkania, ale nie mam siły. Głowa mnie znów od rana boli :-( posprzątałam tylko trochę, 3 wory śmieci zebrałam i na razie siedzę. Za chwilę muszę się wziąć za obiad, później po córkę do przedszkola i na rower idziemy. Pogoda dziś fajna, całe szczęście
Używałam w szpitalu tego rogala do karmienia, ale było mi niewygodnie. Też myślałam nad zakupem kojca do spania, ale ceny tutaj kosmiczne, a nie wiem czy z Polski opłaca się wysyłać. Powiedzcie mi jak to jest zapakowane? W folię tylko owinięte?
u nas tez pochmurno, chyba bedzie padać, ale za to bardzo ciepło jest, dzis mam wizytę ale chyba bez usg także sie nie dowiem kto mieszka w moim brzuchu:-(
trzymam kciuki :-)
Witam z rana. Nadrobie Was pozniej albo za chwile, bo siedze w poczekalni do gina - o 10 wizyta i jestem zestresowana jak przed kazda wizyta . Ciekawe czy maluszek sie ujawni oj jestem bardzo ciekawa.
Ogolnie czuje sie nawet spoko , ale czuje ze chyba waga znow poszla w dol ale obym sie mylila bo spadek wagi wiarze sie z anemia a chcialabym jej uniknac. No nic poki co zostaje mi czekac na wizyte i sie wszystko okaze.
i jak po wizycie?
Ja mam dzisiaj wolne, bo strajkujemy. Miałam tyle planów na ogranięcie mieszkania, ale nie mam siły. Głowa mnie znów od rana boli :-( posprzątałam tylko trochę, 3 wory śmieci zebrałam i na razie siedzę. Za chwilę muszę się wziąć za obiad, później po córkę do przedszkola i na rower idziemy. Pogoda dziś fajna, całe szczęście
Używałam w szpitalu tego rogala do karmienia, ale było mi niewygodnie. Też myślałam nad zakupem kojca do spania, ale ceny tutaj kosmiczne, a nie wiem czy z Polski opłaca się wysyłać. Powiedzcie mi jak to jest zapakowane? W folię tylko owinięte?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Co do rogala ja mam By Carla ten w zeberkę krótki. Ale długi chyba byłby lepszy....w tych rogalach ważny bardzo jest tzw wsad by był elastyczny i się nie odkształcał. To też determinuje często cenę....Heat Regulating Cuddle Me Pregnancy Pillow
Co do rogala ja mam By Carla ten w zeberkę krótki. Ale długi chyba byłby lepszy....w tych rogalach ważny bardzo jest tzw wsad by był elastyczny i się nie odkształcał. To też determinuje często cenę....Heat Regulating Cuddle Me Pregnancy Pillow
doris33
Moje dziewczynki bardzo dobrze przechodziły wszystkie szczepienia a duuużo tego było bo szczepiłam dodatkowo na rota, pneumo, meningo i ospę. Nie każdą tak wszystkim bo np. Zuzia nie miała rota a Weronia nie miała ospy bo zdążyła wcześniej zachorować. Wszystkie szczepienia bez NOPów poza jednym wyjątkiem. Weronika po rotarixie ma do dzisiaj straszne zatwardzenia. I nie mam wątpliwości, że to przez to bo do szczepienia załatwiała się jak każde niemowlę, tzn, po pięć razy dziennie. Dostała szczepienie i przez tydzień!!! nie mogła się wypróżnić. A była cały czas na piersi. Nic a nic. W końcu po tygodniu się udało ale niestety tak zostało do dziś :-( załatwia się co 3-4 dni i zawsze bardzo się przy tym męczy. Także wiem już, że synkowi tej szczepionki nie podam. Poza tym moja przyjaciółka jest wielką przeciwniczką szczepień i trochę mi poopowiadała tego co wie na temat szczepień. I teraz pierwszy raz nie wiem co zrobić. Szczepić czy nie? Z jednej strony boję się nie szczepić a z drugiej myślę sobie a co będzie jeśli mój syn będzie miał infekcję, która dopiero się ujawni? A ja go w tym czasie zaszczepię... przyjaciółka prosiła mnie o jedno, żebym się chociaż nie zgadzała na te szczepienia w pierwszej dobie, tzn gruźlicę i WZW B;
Co do wyborów to popieram Akatsuki Twoje zdanie i również uważam, że należy głosować, z tym, że ja mam taki problem, że nie ma dla mnie kandydata, którego chciałabym widzieć jako urzędującego prezydenta. I co w takiej sytuacji?? Nie umiem nawet wskazać, który jest dla mnie "mniejszym złem". Po prostu nie ma takiego.
Co do wyborów to popieram Akatsuki Twoje zdanie i również uważam, że należy głosować, z tym, że ja mam taki problem, że nie ma dla mnie kandydata, którego chciałabym widzieć jako urzędującego prezydenta. I co w takiej sytuacji?? Nie umiem nawet wskazać, który jest dla mnie "mniejszym złem". Po prostu nie ma takiego.
reklama
kamila1983
Witam się w ten deszczowy dzień od tej pogody cały czas głowa mnie boli ogólnie u mnie dalej bez zmian źle sie czuję chyba od tygodnia, ale nie będę marudzić wam tutaj.
Akatsuki świetna postawa ja też uważam że trzeba głosować. Potem tylko wszyscy nazekaja a najbardzie ci co nie byli na wyborach
Wirginia nie ma co sie przejmowac zyłam skóra się rozciąga i się robi cieńsza
Jak tam dziewczyny po wizytach? Jakieś nowe dziewczynki? chłopcy?? :-)
Ja tez zastanawiam sie nad poduchą narazie poczekam na wasze opinie ;-) a tymczasem wkładam sobie kołdre między nogi jak spię :-)
Akatsuki świetna postawa ja też uważam że trzeba głosować. Potem tylko wszyscy nazekaja a najbardzie ci co nie byli na wyborach
Wirginia nie ma co sie przejmowac zyłam skóra się rozciąga i się robi cieńsza
Jak tam dziewczyny po wizytach? Jakieś nowe dziewczynki? chłopcy?? :-)
Ja tez zastanawiam sie nad poduchą narazie poczekam na wasze opinie ;-) a tymczasem wkładam sobie kołdre między nogi jak spię :-)
Podziel się: