reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Madziulka nozyczkami Ci pecherz płodowy przebijał :szok: jestem w szoku... u mnie taka specjalną szpatułka to bylo...
Akatsuki na pewno to poprawia, tatuazysci to artysci oni potrafia takie cuda tworzyc, ze na pewno poprawia bez sladu...
Mój oswiadczył mi sie po ok.2 latach znajomosci, mial wówczas 21 lat ja 24 bo jestem starasza 3 lata od niego, zaskoczył mnie ale jak go zobaczylam to wiedziałam, ze cos sie swieci bo był odstrojony ;) hehehe
Chorujacym zdowia zycze
u nas pogoda dos ladna, słonecznie, choc temperatua jeszcze niezbyt wysoka...
miłego dnia, musze sie wziac za jakas robotem, a nie chce mi sie okrutnie...

Mój też 3 lata młodszy ode mnie :)
a nasze zaręczyny to wesoła historia, ale to raczej na zamknięty wątek.

Akatsuki wytrwałości Ci życzę.
Widać nie tylko w Polsce takie cyrki z urzędami i pracodawcami.

Ja dziś przeleciałam po kilku sklepach, miałam od rana chęć na zakupy, a w sumie nic nie kupiłam. Teraz za to jestem padnięta, a pasowałoby na budowę podjechać :/ nie chce mi się.

Blair,bidulko dużo zdrowia :-)

Jolamac,ale super niespodzianka dla córki ;-)

Dolga, Akatsuki, maran-Atha,takkkk takimi dużymi nozycami mi przebijali pęcherz :-/ nie zapomnę tego widoku :-(

Później Was nadrobie idę teraz obiadek gotować :-)

AnnieTess,jak było na wizycie ??? Mój A twierdzi że to są ciuszki na raz i na pewno dwójka dzieci w nich nie pochodzi - też jestem ciekawa jak będą wyglądać po praniu ;-)

Akatsuki,trzymam kciuki żeby z tatuażem dało się coś zrobić ;-)

Mrowkaa,leginsy z next lub h&m :-) chociaż ja noszę takie z intimissimi bez pasa i też są fajne ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka,

Wczoraj udało nam się wyskoczyć na pola mokotowskie i złapał nas deszcz zmoklam do tego stopnia ze kapalo ze mnie z każdej strony - straciłam humor ( nienawidzę jak deszcz pada na moje wyprostowane włosy i twarz :-)) dodatkowo Marti zmarzla i była przemoczona :-/ szybciutko wróciliśmy osuszylam się i pojechaliśmy na zakupy do BC no i tu kolejną niespodzianka w niedzielę galeria czynna do 20 :-/

Buba,byłam wczoraj w Kiabi i jakby nie to ze wyprosi nas ze względu na zamknięcie pewnie kupilabym jeszcze więcej :-)

Blair,dużo zdrowia super ze lepiej się czujesz ;-)

Akatsuki, Kamila 1982,nie napisalam ze bolalo mnie przebijanie pecherza ;-) tylko mam traume po przebiciu bo lekarza nożyczkami skaleczyl Martynki czubek główki i urodziła się z ranka :-/

Dreamgirl,dużo zdrowia !! Jak się dzisiaj czujesz ?

Akatsuki co za pomyłka :-/ może jeszcze się uda zmienić na właściwą datę :-) Aż do głowy mi nie wchodzi jak mogą zrobić taka pomyłkę :-(

Migotka,uważam że masz rację z tym co napisałaś o watrobce :-/ Ryb też nie powinno się jeść bo zawierają rtęć i mogą zaszkodzić dziecku mogłabym cała listę wymienić czego nie wolno bo coś tam..... ;-)

Malinka,ściskam Cię mocno :-) Jak będzie wątek zamknięty to Ci coś napisze na pocieszenie a tymczasem nie denerwuj się ze nie macie ślubu najważniejsze ze się kochacie :-)

Dodonka,ja popijalam cole na mdlosci idealnie się nadawała ;-)

No i jak wrażenia?

Ja dziś przeryłam piwnicę i posegregowałam ubranka 0 - 3 lata. Nie wiele mi się nada :( to co będę potrzebować ciepłego grudzień- marzec ja mam rampersiki na ramiączka i same letnie bidziaki, spodenki...fr jest z kwietnia no a wtedy w maju już był skwar do września i dupcia....ale bratowej kopsnę ona w marcu urodziła i jak zbalazł będzie :) zostały mi jeszcze lata 4-9.... Chyba padnę....po co ja to zbierałam....? 26 kartonów 60x60.....hmmmmm

Pogoda w Waw fajowa ach czuję lato ;)

Skwar u nas 26 stopni :)
Buba tez w piwnicy buszowalam dzisiaj :) niestety chyba nieliczne rzeczy mi sie przydadza :( za dlugo to leżało.
Chcialam znakesc tez swoje rzeczyz poprzednich ciazy mualam super spodnie i sukienki z hm ale nie znalazlam :( cos mi swita ze kokezanka mi nie oddala :( a nir mam z nia juz zadnego kontaktu i dupa :/

Akatsuki ja pierdziele ale pech z tym tatuażem!
mailnka może faktycznie warto pogadać z Twoim lubym na ten temat, tak poporstu... nie lubię takie dręczenia pytaniami i ciągłego tłumaczenia się to tak jak wszyscy mówia że nam się nei udało chłopca zrobić i że teraz musimy 3-cie robić żeby chłopca mieć i pewnie mój m załamany (?) no kurdę! Po pierwsze bardzo liczyliśmy że będzie dziewczynka a po drugie co to jakiś mus mieć chłopca? już nawet mi się nei chciało nic odpowiadac na ten temat bo mnie to strasznei irytuje.
Buba ja te wszystkie ramersiki poddawąłm kuzynce która rodzi na dniach bo wiem że mi się nie przydadzą właśnie :-/

też dzisiaj robiłam porzadek w ubrankach, jeszcze jeden karton ogromniasty mi został do przjerzenia, już mi sięnaprwdę nei chce i patrzeć już nei mogę na te ubranka :-)

ja toxo nei przechodziłąm ijuż 2 razy badania robiłam w tej ciąży na toxo.

reklama
ja to w ogóle mam pecha ze wszystkim za co się wezmę. Jakaś klątwą mnie oblozyli chyba czy coś.... sił brak do życia.

Madziula to masakra jakaś, mi przebijali pęcherz czymś co wyglądało jak pogrzebacz do kominka/szpikulec do szaszlykow... Nie chciałbym mieć wielkich nożyc między nogami.. :/

Do góry