Mrowkaa
Fanka BB :)
Akatsuki...współczuję tej nerwówki z pracą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziulka nozyczkami Ci pecherz płodowy przebijał jestem w szoku... u mnie taka specjalną szpatułka to bylo...
Akatsuki na pewno to poprawia, tatuazysci to artysci oni potrafia takie cuda tworzyc, ze na pewno poprawia bez sladu...
Mój oswiadczył mi sie po ok.2 latach znajomosci, mial wówczas 21 lat ja 24 bo jestem starasza 3 lata od niego, zaskoczył mnie ale jak go zobaczylam to wiedziałam, ze cos sie swieci bo był odstrojony hehehe
Chorujacym zdowia zycze
u nas pogoda dos ladna, słonecznie, choc temperatua jeszcze niezbyt wysoka...
miłego dnia, musze sie wziac za jakas robotem, a nie chce mi sie okrutnie...
Hejka,
Wczoraj udało nam się wyskoczyć na pola mokotowskie i złapał nas deszcz zmoklam do tego stopnia ze kapalo ze mnie z każdej strony - straciłam humor ( nienawidzę jak deszcz pada na moje wyprostowane włosy i twarz :-)) dodatkowo Marti zmarzla i była przemoczona :-/ szybciutko wróciliśmy osuszylam się i pojechaliśmy na zakupy do BC no i tu kolejną niespodzianka w niedzielę galeria czynna do 20 :-/
Buba,byłam wczoraj w Kiabi i jakby nie to ze wyprosi nas ze względu na zamknięcie pewnie kupilabym jeszcze więcej :-)
Blair,dużo zdrowia super ze lepiej się czujesz ;-)
Akatsuki, Kamila 1982,nie napisalam ze bolalo mnie przebijanie pecherza ;-) tylko mam traume po przebiciu bo lekarza nożyczkami skaleczyl Martynki czubek główki i urodziła się z ranka :-/
Dreamgirl,dużo zdrowia !! Jak się dzisiaj czujesz ?
Akatsuki co za pomyłka :-/ może jeszcze się uda zmienić na właściwą datę :-) Aż do głowy mi nie wchodzi jak mogą zrobić taka pomyłkę :-(
Migotka,uważam że masz rację z tym co napisałaś o watrobce :-/ Ryb też nie powinno się jeść bo zawierają rtęć i mogą zaszkodzić dziecku mogłabym cała listę wymienić czego nie wolno bo coś tam..... ;-)
Malinka,ściskam Cię mocno :-) Jak będzie wątek zamknięty to Ci coś napisze na pocieszenie a tymczasem nie denerwuj się ze nie macie ślubu najważniejsze ze się kochacie :-)
Dodonka,ja popijalam cole na mdlosci idealnie się nadawała ;-)