paulka87
Fanka BB :)
Blair ja jestem przeziębiona, bolało gardło ale po psiknięciu dwa razy tantum verde przeszło i został katar. Leczony czy nie leczony trwa tydzień więc muszę go jakoś przeboleć. A z tymi bezdechami to bebechy uciskają mi na płuca i ciężko oddech chwilami złapać a zwłaszcza jak się najem ale to uroki II trym w III znów będziemy do kibelka siku biegać jak nam się brzuchy obniżą.
Uciekam gotować synusiowi delikatną jarzynówkę z ryżem a mężusiowi zachciewa się kotletów... Czasem to się zastanawiam kto z nas jest w ciąży ja czy on bo czasem większe zachcianki ma G niż ja
madziula ale przeszłaś z tym przebijaniem pęcherza.. mnie na szczęście sam pękł ale za to bolało jak synuś się wiercił bo już nie było takiej amortyzacji i czułam dosłownie wszystko, nawet najmniejszy ruch.
Uciekam gotować synusiowi delikatną jarzynówkę z ryżem a mężusiowi zachciewa się kotletów... Czasem to się zastanawiam kto z nas jest w ciąży ja czy on bo czasem większe zachcianki ma G niż ja
madziula ale przeszłaś z tym przebijaniem pęcherza.. mnie na szczęście sam pękł ale za to bolało jak synuś się wiercił bo już nie było takiej amortyzacji i czułam dosłownie wszystko, nawet najmniejszy ruch.