Dzięki Akatsuki... Noc była przekichana. Oddychałam tylko przez usta i cała buzia wyschnięta, masakra. Ale temperatura lekko spadła do 37,0. Gardło też przeszło, tylko jestem mega słaba.dreamgirl kuruj się półki nic poważnego! Zazdroszczę burzy, w tej Anglii to raz do roku jakaś przejdzie... Starzeje się, coraz bardziej bym chciała do Polski wracać.
ogóle to nie wiem czy mówiłam wam że na rocznicę zamówiłam mężowi sesje w studiu tatuażu. Wyobraźcie sobie psiakrewjegomać że podczas robienia projektu wkradł się błąd do daty i teraz facet ma wytatuowana datę urodzenia jakiejś innej laski zamiast moją -_- co prawda tatuaż jest w fazie konturu ale nie wiem czy już się da to naprawić bez laseru... ja to mam szczęście -_-
Kicha z tym tatuażem, koszmar normalnie... Mam nadzieję, że mu to poprawią i wówczas jakąś half price cenę dadzą za taką pomyłkę.
Smęć sobie ile chcesz, po to jest to forum, aby się wyżalić i znaleźć zrozumienie. Ja bym porozmawiała wyłącznie o swoich uczuciach, bez żadnych sugestii. Jak będzie chciał - sam podejmie decyzję...Wybaczcie ale dziś już was nie nadrobie...padam po weselu i poprawinach.. W dodatku znów mam humor chusteczkowy :-( moja kondycja psychiczna ostatnio leży.. Nie chce się tu rozpisywać na ten temat, może jak w końcu powstanie wątek zamknięty i będę przyjęta do niego to napisze .. (...)
Ja Ci powiem, że u mnie też nie ma kopniaków, ale czuję, że się przekręca w środku. Czasem brzuch jest twardy i jak pomacam trochę to się robi miejsce, w sensie przewraca się dzidzia. Najczęściej tak sobie macam wieczorem jak się położę na płasko :-)ja nadal nie czuje zadnych ruchow :-(
Cudownie! Moja córcia też przytula brzuch i cały czas gada o rodzeństwie, założyła sobie zeszyt gdzie odznacza wzrost dziecka i mnóstwo innych rysunków.(...)MINA BEZCENNA- jest bardzo szczęśliwa, że będzie mieć rodzeństwo wciąż przytula brzuszek, mówi że będzie Nam pomagać, przypomina żebym dbała o brzuszek (...) I mam jeszcze pytanie-wszystkie robiłyście badania na toksoplazmozę?
Badanie na toxo jest chyba obowiązkowe. Nie trzeba na to chorować, nawet lepiej jak się nie przechodzi bo to nic dobrego. Zazwyczaj mają to osoby, które mają kontakt z odchodami kocimi.
Annie - trzymam kciuki za wizytę!!!!