Ja juz po wizycie, jeszcze nie angina ale gardło dobrze nie wyglada, na razie mam leżeć, płukać je, brać vit C 1000, dużo pic, do tego spray do nosa. Jeśli będzie gorzej to mam do Teściowej jeszcze raz podjechać na badanie i w razie czego dostanę duomox.
Akurat był i Tesc i pogadałam z Nim o tej mojej krwi, powiedział ze mam sobie tym nie zajmować głowy, mówił ze faktycznie były badania prowadzone ze kobietom podawało sie immunoglobuliny w 28tyg, ale badania nie zostały dokonczone i tak naprawdę nie udowodniono ze ten zastrzyk coś zmienia. Ważne żeby po porodzie podać jak najszybciej zastrzyk.
Wirginia a to chyba przeoczyłam, pewnie bada Ci tylko nie mówi, bo jak wszystko jest ok to nie ma o czym mowić, moj tez mówił ze wszystko ok, dopiero jak go zapytałam, bo miałam kłucia mocne to powiedział ze szyjka w porządku i ma min 3cm
Katjana dzięki, mam nadzieje ze faktycznie szybko minie
Ładne imię Fabian
Eli ja kupowałam po genetycznym
Bata nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale jak byłam na staraczkach to była jedna dziewczyna której usg wyszło prawidłowo, natomiast papa wskazywało duże prawdopodobieństwo zespołu Downa, chcieli jej zrobić amniopunkcję, nie zgodziła sie. Urodziła oczywiście zdrowego synka
rozmawialam na ten temat z Teściem, powiedział żeby tymi testami papa zwłaszcza jak usg wychodzi prawidłowo, mówił ze główne kryterium oceny wad to właśnie wnikliwe usg... Wierze ze i u Ciebie wszystko dobrze sie skończy :*
Buba Ty tez? To Tobie tez zdrowia życzę
Migotka wow niezłe łupy! Gratulacje
Bas aha no to spoko jak lekarz pozwolił, pamietam ze na staraczkach jedna dziewczyna mi na to zwróciła tez uwagę, dlatego zapamiętałam ;p
Ja jestem panikara wiec cieszę sie ze będzie dokładne
Ech zdycham...
Co do wakacji to chyba standardowo góry które uwielbiamy
Z reszta moj G wpadł na pomysł ze sprzedamy albo wynajmiemy nasze dwa mieszkania i kupimy jedno w nowym budownictwie ;p potrafi mnie Facet zaskoczyć ;p
Co do imion to G jeszcze nie wie ale ja do brzuszka mowię Zuzia
a jak będzie chłopak to chciałabym Tomka