kurczę dziewczyny, ale od rana nadajecie, ja od rana dom wsyprzatałam, na miescie bylam na zakupach, z malym na dworzu, bo u nas dzisiaj pogoda w miare i ciezko was nadrobic
kasik, a niee ja to miedzy warszawa, olsztynem a białymstokiem, mieszkam sobie tak posrodku, zapewne u nas wiało troche mniej niz u was nad morzem, ale i tak ostatnio codziennie to samo, nie wiem co tu do nas takie wiatry zawitaly
kamilove oby wszystko bylo dobrze
ladyk i pochwal sie nam szybiutko co tam kupiłas
Akatsuki dobrze ze przypomniałas, my tez za 2,5 tyg mamy rocznice, a wam zycze wsyztskiego najlepszego, zeby sie wszystko ułożyło
maran oooo ja bym bez ogórów nie wytrzymała, uwielbiam w każdej postaci
szczesliwa zdróweczka
dreamgirl haha nie mow ze tesciowa sie Mirka nazywa
katjana Tobie tez zdróweczka, cierpliwosci i spokojnej ciazy bez nerw
a Fabian tak chcialam nazwac swojego synka, ale ze mojej rodzinie sie nie spodobalo zaczeli wymyslac i tata mówi ze musi byc Nikuś no i nam sie spodobało i jest Nikodem
kate a słyszałam, ze wlasnie na klecząco to najlepsza pozycja do rodzenia, tyllko nie bardzo chca tkiej polozne, czy lekarze, bo chyba im nie wygodnie, a dla kobiety jest łatwiej, ale to tylko slyszalam, a Ty jak uwazasz bylo lepiej niz na leząco?
bata kochana trzymaj sie, podejmij dezycje i powracaj, musi byc dobrze, ściskam mocnoo
Blair zdrowiej szybko, wiem jakie to męczące, ja ostatnio tez mialam z gardlem problemy, oczywiscie do lekarza sie nie wybralam, bo ja juz z takich jestem, ale leczylam sie tantum verde, do tego mleko z miodem codziennie i poza tym duuzo duzo miodu no i czosnek
pastylki to tylko Islę brałam, taka nawilżająca jest innych nie znam
Migotka a gdzie masz foty ciuszków
mnie wczoraj troche brzuch pobolewał, wiec mama z racji ze ona wolnego nie moze wziac, bo ona ma swoja firme i ktos ja musi prowadzic, kazała tacie, ktory ma wiecznie wolne przychodzic do mnie i dzisiaj przyszedl dziadek na usypianie mojego synka, wiec ufff, bo juz ostatnio go pochwaliłam, a jemu znowu sie zaczely humorki