reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Buba dzięki za informacje, ten lekarz co wczoraj robiłam, jest dosyc kontaktowy, i sprawdzał w miare dokładnie wszystko,
to co powinien w tym badaniu,
ale jakos nie mam do niego wielkiego zaufania, może dlatego, że go nie znam, ja chodze tez prywatnie i mój gin na każdej wizycie robi mi usg , ma tez bardzo dobry sprzęt,prowadzi juz moją 3 ciążę, a co do wieku jestem odrobinkę młodsza, ale nie dużo

mój M jest z 14 kwietnia a najstarszy syn z 13 kwietnia

reklama
Buba dzięki za informacje, ten lekarz co wczoraj robiłam, jest dosyc kontaktowy, i sprawdzał w miare dokładnie wszystko,
to co powinien w tym badaniu,
ale jakos nie mam do niego wielkiego zaufania, może dlatego, że go nie znam, ja chodze tez prywatnie i mój gin na każdej wizycie robi mi usg , ma tez bardzo dobry sprzęt,prowadzi juz moją 3 ciążę, a co do wieku jestem odrobinkę młodsza, ale nie dużo

mój M jest z 14 kwietnia a najstarszy syn z 13 kwietnia

To dzidzia jest obadana ze wszystkich stron :) Nic się nie przejmuj. Wszystko napewno jest dobrze. Dobry sprzęt i dobry lekarz mówią same za siebie :) 3 ciąże u niego prowadziłaś więc czym Ty sobie głowę zawracasz :) a kwietniowe baraniątka są niezłe u nas w 3 jesteśmy barankami : 8/10/13 kwietnia ;)

Akatsuki no właśnie, żeby ci nie podziękowali.. Jeśli dobrze pamiętam mieszkasz w Anglii? Tam ciężarne nie są "pod ochroną"?

Buba ja też zrozumiałam że 23 kwietnia idziesz na kolejne :-D czyli to w sumie pewno będą sprawdzać na tym polowkowym, a jeśli nie to dopytam :-D

my tez imprezujemy, synek 27 marzec, a mąż 13 kwiecien :) a ja z moją być może córeczką bedziemy świętowały zimowo hehe ona/on pazdziernik a ja listopad :)

Hejka,

Nie było mnie ostatnio ale jakoś weny nie miałam i jakoś tak źle się czuje ciągle mnie mdli i na nic nie mam ochoty oprócz spania mogłabym spać 24/24 :-) Wczoraj byłam na wizycie i maleństwo ładnie rośnie za 2 tyg usg genetyczne tak się zastanawiam czy nie za wcześnie :-/

W którym tyg zamierzacie robić to usg ?

u nas ja Ala i Maja luty/marzec a teraz bobas bedzie z pazdziernikaa mój M z wrzesnia wiec połowa rodzinki z wiosny a duga czesc z jesieni ;)

ja połówkowe mam miec 29 maja to bedzie 21 tydzien i 4 dni ciazy...

reklama
Madziula gratuluję udanej wizyty, usg genetyczne powinno się zrobić miedzy 11 a 14 tyg, wiec będzie w sam raz bedziesz miała 12t1d (jeśli za równo 2 tyg idziesz) ja mam pojutrze to bedzie 12t5d

Do góry