reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

a teraz zmienie temat mamy labradorkę czekoladową, dzisiaj w nocy nam się oszczeniła,
ma 6 piesków, 3 czarne i 3 czekoladowe, czyste labradory, śliczne są
Ale super!!! My też mamy labradora, ale biszkoptowego. Chcieliśmy dopuścić, ale chyba w końcu jednak pójdzie na kastrację. Na razie nie ma decyzji.
A w październiku nam się pojawił mały szynszyl, bo mamy parkę. Na święta już był w nowym domku :-D Słodkie są małe zwierzątka - szkoda, że potem rosną :-p

reklama
To nie było o żadnej z was. Kurcze teraz znów "źle" napisałam bo za swoje robilyscie imprezy, albo bo się wam znajomi nie rozwodzili... [emoji17] To super :) Nie moja sprawa tez za czyje pieniądze robilyscie wesela. No bez przesady :) Stać was widocznie i fajnie :):tak:
Ja nie obracam się w towarzystwie ludzi zamożnych, a pewnie i nawet nie jest to grupa średnio zamozna. Sama do takiego tez nie naleze wiec tylko napisałam spostrzeżenia ze swojego środowiska. To żaden przytyk do was :no:. U mnie by wyprawic takie imprezy to trzeba albo wyjazdu za granicę, a nie każdy chce żyć na emigracji, pomocy rodziców lub kredytu. Ewentualnie jak słusznie Blair zauważyła odnośnie imprez jak Cie nie stać to nie wyprawiaj. Tyle w temacie ;)
Juz wiem, że u was jest inaczej bo pisalyscie o tym wcześniej. Nie trzeba mi nic 2x powtarzać ;) Zresztą ja zawsze głównie opieram się na tym co widzę i znam, a nie co czytam. Bo ekran przyjmie wszystko, a prawdziwe życie i tak pokaze swoje.

Kate,

Pewnie małe słodziaki z nich [emoji7]

Dreamgirl,

Tez kiedyś miałam szynszyla ;) i fretke [emoji177] [emoji7]

Hej dziewczyny dawno Mnie tu nie bylo , Moje samopoczucie daje popalic niby 12 tydzien a mdlosci Dalej. W dodatku pojawila sie rzecz ktora Mnie martwi mam troche niski poziom tarczycy musze przyjmowac lek ktory uzupelni Hormon naczytalam sie w necie i rece mi opadaja. Moj lekarz uspokaja ze jest ok Ale ja sie Boje . Wizyte mam 1.04 beda mi robic usg na downsyndrom i te inne. 2 tyg bylam na usg malutkie jest cudowne wspaniale sie Rusza podskakuje. Bylam Taka szczesliwa i teraz jakos odbilo Mnie to wszystko

Blair ja jestem częściej w kościele niż nie jeden wierzący. Ale to z racji dużej rodziny (często śluby, chrzciny, komunie, pogrzeby). Chodzę żeby popatrzeć bo dla mnie to takie przedstawienie. No i dla wsparcia dla rodziny.

Kate ale Super :D to teraz macie zajęcie w domu. Ja uważam że lambradory są super ale nie dla mnie. Zabardzo żywiołowe. Nie nadążyłabym.

Ze zwierząt mamy królika i ja bym chciała małego psa ale jeszcze muszę przekonać tego mojego.

colly fakt labradory są bardzo żywiołowe , ale nasza jest na prawdę spokojna,
jak na labradora, i wg mnie to jedyne psy jak są dzieci, bo te psy zniosą wszystko,
moje dzieci ciagle się z nia bawią, dłamszą, a ona jak ma dość to tylko ucieka od nich,
najstarszy syn mi będzie pomagał przy psach, nią tez on się zajmuje bo to jest jego pies

kamilove - co do chrzcin, my robiliśmy w lokalu, było 13 osób tylko z najbliższej rodziny (dziadkowie, rodzeństwo, chrzestni). Na 34 osoby to bym w zyciu w domu nie zrobiła bo nie mam ani tyle miejsca, ani nawet talerzy czy sztućców ;-) poza tym ja nie lubię imprez rodzinnych...Więc wolę to zrobić na neutralnym gruncie. Poza tym w domu to zawsze jest się kucharko- sprzątaczko - kelnerką i z imprezy nie ma się nic prócz bólu krzyża i masy sprzątania. Koszty pewnie trochę Was wyniosą przy takiej grupie - no ale może zwróci się z prezentów ;-);-)

reklama
Hej dziewczyny dawno Mnie tu nie bylo , Moje samopoczucie daje popalic niby 12 tydzien a mdlosci Dalej. W dodatku pojawila sie rzecz ktora Mnie martwi mam troche niski poziom tarczycy musze przyjmowac lek ktory uzupelni Hormon naczytalam sie w necie i rece mi opadaja. Moj lekarz uspokaja ze jest ok Ale ja sie Boje . Wizyte mam 1.04 beda mi robic usg na downsyndrom i te inne. 2 tyg bylam na usg malutkie jest cudowne wspaniale sie Rusza podskakuje. Bylam Taka szczesliwa i teraz jakos odbilo Mnie to wszystko

Cześć, przepraszam czy mogę zapytać jaką masz wartość TSH? Ja też mam problemy z tarczycą :(

Do góry