reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Dbdg ja wanienke mam zwykla a Do niej dokupilam taki "lezaczek" a od 6m i tak bede kapac juz w duzej wannie . A co do siedzenia po porodzie ja siedzialam bez problemu wogole wiecej siedzialam niz lezalam i 1h po porodzie wozkiem na sale mnie wiezli i suedzialam swobodnie
Co do zestawu to obcinalam ok miesiaca po porodzie mialam i nozyczki i obcinaczke i jedno i drugie bylo ok musisz zobaczyc co lepsze bedzie dla ciebie
A co do zastrzykow to robi sie je co 3miesiace popytaj gina
Co do zestawu to obcinalam ok miesiaca po porodzie mialam i nozyczki i obcinaczke i jedno i drugie bylo ok musisz zobaczyc co lepsze bedzie dla ciebie
A co do zastrzykow to robi sie je co 3miesiace popytaj gina
maran-atha
Ja nie mialam usg od 22 tc wiec nie wiem nawet szacunkowo ile moja waży... jesli bedzie jak siostry to duza bedzie... u mojego meza babcia rodzil duze dzieci dobrze ponad 4kg a najwiekszy mial 5300g wiec moze po rodzinie meza mam duze dzieciaki... teraz bym chciala, zeby malutkavtak 3500g wazyla no zeby 4kg nie przekroczyla porod latwiejszy by byl bo takie ponad 4kg to zawsze dosc problematyczne. Ja bylam wczoraj u lekarza i wyszly jskies bakterie w moczu, dal antybiotyk na 7 dni... po za tym to nic nowego, bylam po bulki rano to 12st C i pochmurno u mnie
Milego dnia babeczki
Milego dnia babeczki
ania_kropla
Mnie przerazila wizja ze szkoły rodzenia, że dziecko utyka główką w kanale i dalej ani rusz...
Póki co mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. ..
My nie planujemy więcej dzieci, głównie finansowo, ale też z wygody a mimo to ta wasektomia mnie trochę przeraza. Ale jak pisałam mąż jest zdecydowany... on w ogóle nie chciał dzieci wiec dwójka to 200 % ponad normę a i mnie tyle wystarczy. .. z tym ze życie różnie się układa....
Póki co mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. ..
My nie planujemy więcej dzieci, głównie finansowo, ale też z wygody a mimo to ta wasektomia mnie trochę przeraza. Ale jak pisałam mąż jest zdecydowany... on w ogóle nie chciał dzieci wiec dwójka to 200 % ponad normę a i mnie tyle wystarczy. .. z tym ze życie różnie się układa....
Ostatnia edycja:
Doris ja po cc też używałam majtek siatkowych, super sprawa, muszę ich poszukać bo na pewno nie wyrzucałam, miałam chyba ze 4 pary.
A lekarz z tego co piszesz to rzeczywiście sympatyczny, oby miał rację.
Mój nawet zainteresowania nie wykazuje jeśli chodzi o zakupy. Ostatnio pyta co szukam w necie, mówię wózka, a on że przecież już wybrałaś. Ja mówię, że model tak, ale nie kolor, a ten co mi się podoba nie jest w promocji, więc szukam promocji (różnica w cenie nawet do 700 zł, tylko że kolory z zeszłorocznej kolekcji) I tyle było jego zainteresowania.
Kamilove to może być rota, gorączka nie zawsze musi być razem z biegunką, jak gorączka utrzyma się dłużej niż 3 dni to do lekarza z nią.
A ja coś puchnąć zaczynam, nie wiem czy to od tego gorąca, czy co.
A lekarz z tego co piszesz to rzeczywiście sympatyczny, oby miał rację.
Mój nawet zainteresowania nie wykazuje jeśli chodzi o zakupy. Ostatnio pyta co szukam w necie, mówię wózka, a on że przecież już wybrałaś. Ja mówię, że model tak, ale nie kolor, a ten co mi się podoba nie jest w promocji, więc szukam promocji (różnica w cenie nawet do 700 zł, tylko że kolory z zeszłorocznej kolekcji) I tyle było jego zainteresowania.
Kamilove to może być rota, gorączka nie zawsze musi być razem z biegunką, jak gorączka utrzyma się dłużej niż 3 dni to do lekarza z nią.
A ja coś puchnąć zaczynam, nie wiem czy to od tego gorąca, czy co.
Cześć dziewczyny
Na koniec najlepsze mam straszny wk...w bo 5 lat temu kupiłam lodówkę i właśnie się zepsuła w największe upały wszystko z zamrażarki do śmietnika to prawda ,że sprzęt jest robiony na 5 lat .
Eee, to nie jest tak... Wiadomo, że sprzęty są robione ze słabszej jakości materiałów, bo też konsumenci wymagają by ceny były niskie, najlepiej za darmo :-), ale nikt nie produkuje ich na określony okres czasu...
Niestety przy takich upałach zdarza się im padać częściej niż zwykle...
Julisia
Buba my tez się smiejemy ze ja wiatropylna jestem zawsze za pierwszym razem a teraz jedna noc szaleństwa ;-)
Dbdg z tym siedzeniem po porodzie to problem jak przy sn bedzie nacięcie.
Trafilam na bardzo fajnego i wyluzowanego ginka. Szczegóły na odpowiednim watku ale generalnie jest ok.
Dbdg z tym siedzeniem po porodzie to problem jak przy sn bedzie nacięcie.
Trafilam na bardzo fajnego i wyluzowanego ginka. Szczegóły na odpowiednim watku ale generalnie jest ok.
paulka87
hejka
jakoś was doczytałam ale niewiele pamiętam. Ale to chyba normalne bo wszystko ostatnio piszę na kartce żeby nie zapomnieć a jak jadę po zakupy to i kartki z domu zapominam zabrać, mam nadzieję ze po porodzie to minie...
Wczoraj przywieźliśmy wózek, czyściłam i prałam go całe popołudnie. Podobno był prany a usyfiony był bardziej niż jak go pożyczaliśmy....
Rano byłam zrobić sobie wymaz z pochwy a w pn idę na morfologie i mocz.
Widziałam że temat antykoncepcji. Ja się na tym nie zastanawiałam ale jak po porodzie spadnie mi libido do 0 to nie wiem czy jest sens faszerować się tabletkami czy zakładac jakąś spiralę, a też jestem wiatropylna bo pierwszy synuś był za drugim strzałem a kolejne 3 ciąże odrazu. Także nad czymś trzeba pomyśleć ale to wyjdzie w praniu. Teraz jak nie mogę to mam chcice codziennie :-(
zaraz jadę odebrać butelki z paczkomatu i po pantofle do szpitala.
jakoś was doczytałam ale niewiele pamiętam. Ale to chyba normalne bo wszystko ostatnio piszę na kartce żeby nie zapomnieć a jak jadę po zakupy to i kartki z domu zapominam zabrać, mam nadzieję ze po porodzie to minie...
Wczoraj przywieźliśmy wózek, czyściłam i prałam go całe popołudnie. Podobno był prany a usyfiony był bardziej niż jak go pożyczaliśmy....
Rano byłam zrobić sobie wymaz z pochwy a w pn idę na morfologie i mocz.
Widziałam że temat antykoncepcji. Ja się na tym nie zastanawiałam ale jak po porodzie spadnie mi libido do 0 to nie wiem czy jest sens faszerować się tabletkami czy zakładac jakąś spiralę, a też jestem wiatropylna bo pierwszy synuś był za drugim strzałem a kolejne 3 ciąże odrazu. Także nad czymś trzeba pomyśleć ale to wyjdzie w praniu. Teraz jak nie mogę to mam chcice codziennie :-(
zaraz jadę odebrać butelki z paczkomatu i po pantofle do szpitala.
reklama
kamila1983
Raju zdycham ogarnęłam łazienki i goscinna sypalnie odgruzowalam bo służyła mi za tymczasowy skladzik a musze gdzies gosci położyć spac :/ ledwo żyje zasmarkalam się i zakichalam od kurzu
Konca nie widać a jeszcze zakupy chyba sie zdrzemne na lezaku
Paulka ja tez ciągle zapominam o czymś
Konca nie widać a jeszcze zakupy chyba sie zdrzemne na lezaku
Paulka ja tez ciągle zapominam o czymś