reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Dbdg nie mialam wcześniej nianii i nie uważam zeby to byl niezbędny wydatek. Czasami bylabym tak nie nasluchiwala ale w mieszkaniu nie wydawał sie potrzebny. Teraz będzie spory dom, ogród i dwojka rozwrzeszczanych dzieciaków wiec na pewno sie przyda. Co do maty ja uwielbialam ale tez zaczrlam faktycznie korzystać ok. 1,5 miesiaca. Natomiast karuzelki ja nie kupuje. Zadna z moich corek nie byla nia zainteresowana. Za to sprawdxil nam sie projektor z pozytywka, mala do dzis go sobie włącza.

Malinka wozek to akurat jedyna rzecz jsk mi po dziewczynkach zostala a ze malo używany (jedynie gondola przy starszej bo pozniej mialam osobną spacerowke i podwojny wozek p&t) to nie będę wymyślac. Mam xlandra i nawet kolor uniwersalny bo niebieski dla chlopaka tez pasuje. Za to resztę muszę dokupic.

hej

xmamuska 100 lat, spełnienia marzeń,
u nas też dzisiaj imprezowo, mamy rocznicę ślubu, rano M mnie przywitał bukietem róż

Julusia 100 lat dla męża,

dziewczyny miedzy moimi dziecmi jest 19 miesiecy różnicy i na prawdę, nie wpsominam chyba ani 1 dnia, ze było mi ciężko,
fakt moje dzieci bardzo duzo spały, ale ja sobie upraszczam życie jak mogę, wózek od razu podwójny miałam,
od razu zorganizowałam duzo rzeczy, zeby było mi jak najprościej, dzieci w żaden sposób nie ograniczają,

Dbdg ja przy pierwszym dziecku nie mialam niani ani monitora teraz kupilismy zwykla nianie bo mamy pietrowe mieszkanie wiec sie przyda, co do karuzeli mialam od poczatku i corka lubiala muzyka ja uspokajala teraz tez mam, mate tez kupilam i uzywalusmy od poczatku zamiast kocyka

Ja o macie nawet jeszcze nie myślę, karuzela też nie zając nie ucieknie w pierwszym miesiącu to raczej i tak dziecko się nią nie zainteresuje. A ten monitor to moja wygoda- w sensie żebym jednak w nocy pospała a nie przerażona siedziała nad łóżeczkiem. Może gdyby mąż nie pracował na nocki to bym nie kupowała ale jego zawód niestety wymaga tego i lipa.

reklama
Do góry