reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cześć Dziewczyny

Miałam się odezwać ale od kilku dni źle się czuję :(

Teraz tez piszę z IP bo zabrało mnie pogotowie z tetnem 166. Tetno uspokoiło się po pół godzinie ale robią mi badania, dostałam leki i teraz leżę pod kroplówką.
Przepraszam, że tylko o sobie, ja Was czytam na bieżąco ale nie mogę się skupić i odpisać.

reklama
Cześć Dziewczyny

Teraz tez piszę z IP bo zabrało mnie pogotowie z tetnem 166. Tetno uspokoiło się po pół godzinie ale robią mi badania, dostałam leki i teraz leżę pod kroplówką.
Przepraszam, że tylko o sobie, ja Was czytam na bieżąco ale nie mogę się skupić i odpisać.

Doris trzymaj się kochana,kurde no nie dobrze takie wysokie czym to spowodowane może być ?

Tylko tętno, ciśnienie mam bardzo niskie. 95 na 60. Prawdopodobnie mam jakąś dodatkową drogę przewodzenia i ciąża to indukuje. Do sprawdzenia ale po porodzie. Teraz mam dostać jakiś betabloker, żeby unormować pracę serca.

Cześć Dziewczyny

Doris, pisz na bieżąco i 3maj się dzielnie!

Aga, gdzieś mi umknął Twój post, oszczędzaj się proszę. Jak Xmam napisała, zażyć magnez lub nospę i leżeć!

Leżę sobie cały czas pod kroplówką. Serce mi się uspokoiło. Powiedzieli mi, że mogło się tak tez zdarzyć, że mały naciskał na żyłę główną i wtedy serce dostaje mniej krwi i wariuje bo nie wie jak poradzić sobie z tą sytuacją. Generalnie dopóki przy takim wysokim tętnie normalnie się czuję to jest ok. Gorzej gdyby zdarzyła się utrata przytomności albo padaczka. Miejmy nadzieję, że dostanę ten beta-bloker i moje tętno się uspokoi a w środę i tak mam konsultację u kardiologa.

Aga nospa i odpoczynek.

Kitek ja mam trochę inne podejscie i wiem ze mojego kypowanie ciuszkow kosmetykow i innych drobiazgów dla dziecka nie kręci wiev nawet nie wymagam żeby ze mną to robil bo po xo sie męczyć wzajemnie. Tylko by mnie szlag trafial jakby ze skwasxona mina łazil za mną po sklepach. Te grubsze rzeczy jak fotelik, łóżeczko to mu pokaże ktore kupuje i tyle. Ale to ze go zakupy nie interesują to nie znaczy ze nie dorósł do ojcostwa, po prostu faceci inaczej do tego podchodzą. Natomiast co do samotnych wakacji to ja taka wyrozumiala nie jestem i bym nie poscila ;-)

Doris trzymaj się, mam nadzieję ze unormuje się tentno.

reklama
Cześć Dziewczyny
Miałam się odezwać ale od kilku dni źle się czuję :( Teraz tez piszę z IP bo zabrało mnie pogotowie z tetnem 166. Tetno uspokoiło się po pół godzinie ale robią mi badania, dostałam leki i teraz leżę pod kroplówką.
Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej te betablokery dostała i wróciła do domku... Daj znać co i jak.

Do góry