WItam sie niedzielnie
wczoraj bylam tak wykonczona, ze przeczytalam co napisalyscie i zasnelam na siedząco, nawet nie zdążyłam odpisac, bylo tak okropnie parno a dzisiaj juz 18 st i mi to odpowiada
Ja miałam ekstra plan robic masaz krocza, bo poprzednio mnie okropnie nacieli i zszyli i teraz tego sie najbardziej obawiam, zobaczymy czy mi wyjdzie, ale moj mężuś zaoferowal sie ze on z checia mi bedzie robil ten masaż
Julisia na szczescie dałas mi wiare w to, ze tym razem mnie nie natną, a prznajmniej moze nie az tak duzo
kasik wydaje mi sie, ze dieta niewiele tu zmieni, oczywiscie trzeba duzo pic, ja bralam jeszcze w poprzedniej ciazy cyclo3forte na wzmocnienie naczyn krwionosnych i moze jakichs ekstra efektow nie bylo, ale cos tam widzialam, wiec zawsze mozesz sprobowac i zobaczyc jak na Ciebie zadziała
xmamuska Ty siedz na dupie i nie kombinuj z tym kosciolem, lepiej córeczek nie strasz znowu
Jelsi chodzi o szpital, to ja podobnie jak xmamuska nie mam za wielkiego wyboru i mam tylko jeden w swoim miescie, dodatkowo pracuje w nim moj gin, ktory jest dobrym znajomkiem ordynatora i juz slyszalam ze dosyc inczej traktuja jego pacjentki, tak szcezrez mowiac to nie moglam narzekac na obsluge jak lezalam, nawet po porodzie zachodzili do mnie lekarze i pytali jak sie czuje, a do innych dziewczyn nie i one sie strasznie dziwiły. Mogłambym rowniez jechac do innego miasta, ale po co, jak nasz nie jest taki zly, a podobno do nas z innych miast przyjezdzaja i tak to juz jest. Nawet mi sie trailo, ze akurat mial dyzur moj lekarz, ale niestety przebil mi pecherz, poszedl na zabieg na pol godzinki i juz nie zdazyl wrocic, a ja urodzilam w tym czasie, szkoda bardzo, bo odbieral mi porod taki bufon troszeczke, ale coz zrobic
Chybra wydaje mi sie, ze masz racje z tą samotnoscia, w pierwszej ciąży bylam tak zaaferowana tym wszytskim, ze nie wiem jak by to bylo gdyby moja siostra takze nie byla w tym czasie w ciąży, a tak to non stop plotłyśmy o jednym haha mąż duzo pracował i w ogole jakos sie mocno nie interesował, ale znowu w tej ciazy to za bardzo o niczym nie mysle, bo poprostu mam tyle zajęć przy starszym hehe dlatego dobrze jest to forum, zeby mozna sobie bylo pogadac o tych sprawach
so_happy no to rozumiem ze wrazenia ze spotkania pozytywne
fajnie wam