reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej ;)

Malinka widze ze mnie wywoływałas ;)

Mam akurat chwile bo siedze pod szpitalem (przywiozłam Mamę na wizytę). Wrócę pewnie do Was na początku sierpnia, bo teraz sporo sie dzieje ;)
Jestem juz mężatką :) slub był cudowny i wzruszajacy i zabawny. Usg w 30tc prawidłowe, ale Zuzia uparta i nawet na chwile nie pokazała buzi, jedyne co troche zmartwiło to ze ma miedniczki nerkowe powiększone, ale w normie jeszcze, w każdym razie Tesc powiedział ze bedziemy obserwować ale jak na razie mam sie nie martwic. Mała fika jak szalona ;) ostatnio dostaje mocne kopniaki w żebra, ale i tak to uwielbiam ;)
Jestesmy z G ma etapie poszukiwania wózka i troche zaczyna nas to przerażać.
G zachwycony byciem Mężem i przyszłym Tatą, wiec jest super ;)

To tyle co u mnie tak na szybko. Staram sie Was podczytywać, ale ciezko idzie ;p

reklama
Kornelcia, ja niestety się nie pooszczędzam bo do końca miesiąca jeszcze będę pracować ...
Dziewczyny mówiły że 3 trymestr zaczyna się w 28 tygodniu .
Wszystkiego najlepszego i gratulacje z okazji rocznicy :-)

Dbdg , ja kiedyś mówiłam mojemu lekarzowi, że pewnie przenoszę ciążę bo moja mama rodziła i mnie i mojego brata 2 tygodnie po terminie . Powiedział mi że to w ogóle nie ma związku.

Mi też się wydaje ze nie ma znaczenia jak rodziły nasze mamy bo mogłyśmy geny odziedziczyc z rodziny ojca jak tak mam z piersiami, u mojej mamy w rodzinie wszystkie mają małe ,a od taty powyżej miseczki E.
Moja mama brata urodziła w 7 miesiacu A chodząc mną w ciazy od początku była podszyta i ledwo do 9 donosila A ja przenosilam pierwsze dziecko☺ więc nie ma reguły
Dziękuję za życzenia ☺
Gratulacje Blair ☺

Ostatnia edycja:
Co do wcześniejszych porodów to u mojej siostry w pracy babka urodziła w 32 tc. Kurcze aż się zestresowalam jak to usłyszałam. Ja teraz jestem pod koniec 30vtc i nie wyobrażam sobie porodu za 2 tygodnie. .aaa i miejsce to miało w UK i babkę od razu wpisali ze szpitala :)

Blair gratuluję dołączenia do grona żon :)

Cześć!

Znowu ciezka nieprzespana nocka :/ a od rana na wysokich obrotach. Z dziewczynami bylam u dentysty, budowa i tysiąc rzecz uzgodnic dopatrzyc, przesyłka przyszla uszkodzona i kolejna zaduma. Caly czas coś. Teraz jestem u rodziców dziewczyny z babcia w basenie a ja chwilę lezakuje. Oczy mi się zamykaja ale pewnie jak teraz zasne to w nocy znowu kiepsko będzie.

Dziewczyny nie straszcie wcześniejszymi poradami jeszcze conajmniej so polowy września musimy wytrzymać

reklama
Do góry