Ale miałam koszmarny dzień! Byłam u koleżanki i postanowiłyśmy, że zabierzemy dzieciaki do parku tylko, że a) nie widziałam, że idzie się tam pół godziny przez nagrzane centrum miasta b) jest 30°C!!! Na placu zabaw się okazało, że dla maluchów nie ma praktycznie żadnych atrakcji, więc jak wariatka goniłyśmy za naszymi dwulatkami w tym upale. Po jakiś 20 minutach stwierdziłyśmy, że wracamy...znowu 30 min w słońcu i skwarze ulic. MASAKRA!!!! Myślałam, że zemdleje.... Strasznie mi się przegrzał organizm. Dostałam bólu w podbrzuszu
Teraz już lepiej ale nadal leżę i odpoczywam
Kamilove, uważaj na siebie Kochana! :*
Blair, wspaniałego życia Wam życzę! Kochajcie się, ale przede wszytkim żyjcie w przyjaźni, to przepis na udany związek
My mamy jutro 9. rocznicę
Ps dziewczyny, które pierwsze urodzą mam nadzieję, ze się nam pochwalą swoimi pociechami :-) ja już się nie umiem doczekać, a z drugiej strony strach przed porodem. Ale żeby go na razie zabić to przeglądam oferty sesji brzuszkowych i noworodkowych. Ps któraś z Was się decyduje na taką sesję?
Pewnie, że się będziemy chwalić! I dzielić wspomnieniami
My mamy sesję "brzuszkową" 5.08
a potem sesję "noworodkową" jak już Karol będzie po tej stronie brzucha
Z Hanią mamy sesję robioną w Jej pierwsze urodziny, piękne zdjęcia i super pamiątka. Ta sama fotografka teraz nam będzie robić
Apropo tej wagi... Moja mama mnie ciśnie że powinnam więcej jeść żeby Zuzia więcej tyla i rosła... Tłumacze że jest w normie i że lekarz powiedzial że jest ok tym bardziej że ogólnie z usg wyszła o dzień starsza. No to ona ze nie szkodzi jak jednak więcej będę jej dostarczać.. Kurcze przecież ja nie chcę źle dla małej... Może to wina tego że ten cukier tak szybko spalam? Jem sporo owoców, jem tak żeby głodu nie czuć i co ja wiecej mogę.. Biorę witaminy... Ja kolosem nie byłam, tatuś też, więc w sumie po kim ma być duża eh
To ile zjesz nie ma wpływu na wagę dziecka
Ważne, że zdrowo jesz. A Twoja Córcia jest po prostu filigranowa
Pamiętaj, że noworodki różnią się od siebie tak samo jak dorośli ludzie! Nie każdy musi ważyć 4kg