reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

U mnie tez pojawily sie skurcze w dolnej części brzucha ale bardzo delikatne i nie codziennie, a co do ruchów to dziecko jest naj bardziej aktywne po słodkim A nawet ostatnio nieźle brykalo po kwasnym jablku ☺
Dziewczyny strupy niedługo same odpadła widocznie nagromadzilo się troszkę siary w brodawce, mi wczoraj to tak dziwnie piersi nabrzmialy i czulam naplywajacy pokarm tak falami i miejscowe twardnienie piersi...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ;-)

Wirginia w udanej wizyty i spokojnej podróży :)

Mnie dziś tak boli spojenie łonowe że szok. Ledwo z łóżka wstałam. Z krzesła też się ledwo podnoszę a jak kucne to mam łzy w oczach na samą myśl o wstawanie. Normalnie jakby miało mi to tam pęknąć. A jak nie boli to, to boli kość ogonowa. A dziś jeszcze od rana żebra bo mały se upodobał do kopania. Żyć nie umierać .
A z pozytywów to dziś mam równe 30 tygodni :) nie mogłam się doczekać tej trójki z przodu :p

Dziewczyny, a może te wasze strupki to właśnie zasychajaca stara, bo ja też mam tak i żeby to umyć to tez nie jest łatwo, a dodatkowo mam takie te sutki bolące

Colly u mnie też 3 z przodu dzisiaj :) no niedługo chyba zaczniemy odliczanie, bo już wkrótce 8 msc :) ale zleciło ooo szok, nawet się nie zdążyłam obejrzeć

Dziewczyny, a może te wasze strupki to właśnie zasychajaca siara , bo ja też mam tak i żeby to umyć to tez nie jest łatwo, a dodatkowo mam takie te sutki bolące

Colly u mnie też 3 z przodu dzisiaj :) no niedługo chyba zaczniemy odliczanie, bo już wkrótce 8 msc :) ale zleciło ooo szok, nawet się nie zdążyłam obejrzeć

Ooo, gratulacje dziewczyny, to u mnie do trójki jeszcze troszkę zostało... :D

Ale troszkę się przestraszyłam, bo lekarz mi wczoraj powiedział, że "może się zdarzyć, że urodzę wcześniej i jeśli to będzie rozsądna data, czyli od 35-36 tygodnia" to nie będziemy małej przeszkadzać" i się zastanawiam czy Wam też coś takiego mowił. To standardowa procedura i czy po prostu u mnie tak zakłada?

Cześć dziewczyny!
W Gdańsku dzisiaj pięknie dla mnie - jest cieplo, ale nie ma słońca i wieje przyjemny wiaterek :) Dla mnie idealnie :)
Jedziemy koło 15 z niunią do koleżanki nad jeziorko, dzieciaki się wykąpią, my pogadamy :)
Nie mogłam rano wstać, zwlokłam się z łóżka dopiero koło 8... Na noc była u nas psinka dodatkowa :) Moich rodziców mały pudelek :) Róża zachwycona oczywiście :) Ale już ją odebrali, więc koniec zabawy. Wieczorkiem wybraliśmy się rodzinnie na spacer, dwa psy, my, Róża na rolkach i Olek w brzuchu :D Hehehe, było miło :)

Krewetka - trzymam kciuki za wizytę!!!

Akatsuki - na Olka nie działa czekolada, mocno reagował natomiast po truskawkach... :)

reklama
Dbdg no to chyba nie jest standardowe, że urodzisz 35-36 tydz. A może masz skrócona szyjkę, albo jeszcze coś tam innego, nic nie mowil? Na pocieszenie powiem, że miałam skrócona szyjkę w poprzedniej ciąży i lekarz był pewien, że urodze koło 36 tyg, a ja ciążę przenosilam tydzień :) za to poród miałam dosyć szybki, wiec może mi się tam wszystko dobrze Przygotowało

Do góry