reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Byłam na pobraniu krwi bo w piątek wizyta u endokrynolozki. Dodatkowo poprosiłam żeby w ramach pakietu medycznego zrobili mi na żądanie badanie na te przeciwciała, tylko nie wiem czy się dogadalam bo mówiłam że Chodzi o PTA odczyn Coombsa i że rodzaj badania pośredni a nie bezpośredni jak przy BTA naprodukowalam się ale babeczki zaznaczyly jakieś alloprzeciwciala i powiedziały że to to, okaże się w piątek, jak jednak co innego to mam jeszcze skierowanie od mojego gina i będę robić w sierpniu :-)

Dokładnie, teraz chyba taki czas na narzekanie... Ale od tego tu jesteśmy i wyrzucajmy z siebie co chcemy :-) pomarudzimy i będzie nam lżej :-)

reklama
Tez słyszałam, że niezbyt dobrze w 8 msca, może któraś mamuśka się zna i nas oswieci :)

Colly no podobno się tak zdarza, ale ja u swoich synkow tego nie zauważyłam :) może nie dość się wczuwam :)

Eli ja nie mogłabym tak leżeć i żyć bez ludzi, ale podziwiam cie i masz b dobre myślenie :) a mi same zaparcia ciut od ch odza, może dieta trochę mi się zmieniła :)

Paulka sto lat dla synka :)

Laski, nie jesteście same - ja też mam dość czasami... Choć najbardziej daje mi obecnie w kość pierworodna... Znowu chodzę do tyłu, bo ostatnie dwie noce nie spałam prawie wcale. Katarowo zębowa masakra nie kończy się nigdy...Jak dobrze sobie podsumuję to w zasadzie od początku maja ciągle jest "coś"....Jak się zdarzy tydzień polepszenia w tej masakrze to jest max, a potem znowu od początku....

Witam dziewczyny:)

Ja dzisiaj od rana na nogach,właśnie się skapnęłam,że jak zaczynam pisać posta to praktycznie za każdym razem piszę,że coś załatwiam,sprzątam itp. Muszę chyba zwolnić bo dzisiaj po przyjściu ze sklepu tak mnie stopy i kręgosłup bolały..

Paulka wszystkiego najlepszego dla synka:)

Nie słyszałam o tym,że lepiej rodzić w 7 i 9 niż w 8.Teraz trochę poczytałam, znalazłam info,że chodzi o te pęcherzyki płucne,które się rozwijają w 8m-cu. Lepiej niby rodzić w 7 i wtedy dzidzia dostaje leki na wytworzenie tych pęcherzyków,a jak się urodzi w trakcie tworzenia to niby gorzej się przystosowują płuca.Nie wiem na ile to prawdziwe.Mam nadzieję,że żadnej z Nas nie będzie dotyczyła ta informacja i urodzimy w 9:)

Właśnie zjadłam młode ziemniaczki,jajko sadzone i wiosenną suróweczkę. Idziemy poleżeć i zapewne dostane kilka kopniaków za taki duuuży obiad;)

Miłego dnia:)

hej
ja tak na szybko,
bylam na wizycie u gina, wszystko dobrze, pozniej opisze w odpowiednim wątku,
tylko napisze ile mały waży - 1900 gram,

w ostaiej ciąży rozmawiałam z ginem czy to prawda ze lepiej urodzić w 7 niz w 8 mieciacu,
bo mały wybierał sie od 7 miesiąca na świat,
mówi ze nie, ze kazdy dzien dla dziecka u matki liczy sie na plus,im póżniej tym lepiej

Kate ale kawał chłopa! Już prawie 2 kg. To mój maleństwo przy Twoim.

Dziewczyny jak to jest z tym serem pleśniowym? Bo naszła mnie wielka ochota a podobno nie można w ciąży. ktoś wie dlaczego nie można?

reklama
hej
ja tak na szybko,
bylam na wizycie u gina, wszystko dobrze, pozniej opisze w odpowiednim wątku,
tylko napisze ile mały waży - 1900 gram,

w ostaiej ciąży rozmawiałam z ginem czy to prawda ze lepiej urodzić w 7 niz w 8 mieciacu,
bo mały wybierał sie od 7 miesiąca na świat,
mówi ze nie, ze kazdy dzien dla dziecka u matki liczy sie na plus,im póżniej tym lepiej

Woooooow so happy jaki duży klusek :-D super :-) ja nawet nie wiem ile teraz powinno dziecię ważyć, sprawdzałam w wielu miejscach na internecie i wszędzie co innego, inne długości, inne wagi

Do góry