reklama
malinka89
Fanka BB :)
malinka super ze wizyta sie udała
ja odebralam dzisiaj wyniki z krwi i moczu, żelazo skoczylo do 11,5, wiec ok, tyko w moczu znowu jakies bakterie :/
co do golenia to narazie daje rade normalnie, ale pewnie niedlugo pojdzie w ruch lusterko, bo tak wlasnie robilam poprzednio, nie wiem czy dalabym sie mojemu hehe, ja jakos odradzam wosk w ciazy z racji tego, ze w organizmie gromadzi sie woda i duzo duzo bardziej boli, ja zaniechalam juz w poprzedniej ciazy i jeszcze nie powrocilam, ale bede musiala, bo na maszynce to sie nie da życ
Akatsuki ooo niezly wynik haha, moze juz rosnąć nie bedziesz, a jak bedziesz to nie mam pojecia jak sie poruszysz, a mi sie wydawalo ze mi ciezko jak brzuch przy porodzie kolo 112
Fajnie ze wyniki dobre! A na bakterie co bierzesz? Mnie przeszły po zuravit ale też biorę ta nystatyne i nie wiem, może ona też coś daje na to
muszę wam pomarudzic. Mam dość tej ciąży. Najpierw mega mdłości, ból pleców, bioder, teraz megawielki brzuch I ciągła niestrawność... Gdyby nie to że dokładnie wiem kiedy zaciazylam to bym powiedziała że lekarz się walnął I jestem w 9 miesiącu :/ nie mogę sobie ubrać butów, ani dziecka ubrać, non stop zgaga a w nocy budzi mnie ból w zależności od pozycji albo bioder albo żołądka albo skurcze łydek... Mimo że niby "tylko" 7 kg na plusie to czuje się ociezala I zmęczona. A to dopiero 7 miesiąc... Nie mówiąc już o przprowadzce jaka mnie czeka... jak ja mam dotrwać? Niby i tak lepiej bo cc będę miała kolo 5 października (39tc) ale to mi się wydaje tak daleeeeeko... nie mam siły już na tą ciążę
sorry za to 15 kg pesymizmu.... musiałam
Czasem każda z nas musi się wygadac.. Ale tak jak dziewczyny pisza, silna babka z ciebie i dasz radę! A czas tak leci że lada moment będziemy się chwalić pociechami :-) i pozapominamy o dolegliwościach ciążowych :-) głowa do góry!
Xmamuska jak tam wakacje?
Ja mam zrobione laserem pachy i łydki reszty nie zdążyłam w ciąży nie można .Jestem bardzo zadowolona tylko trzeba się liczyć z tym ,ze zabiegów trzeba ok 6 i działają na ciemne włosy im ciemniejsze tym lepiej .Niestety bikini nie wiem czy dam radę bo laser niestety boli ,a w tym miejscu to chyba bardzo mocno . Więc ja polecam nic mi nie odrosło ,ale proces depilacji trwa długo 6 zabiegów co 4- 6 tygodni .Teraz chcę pozamykać naczyńka laserem bo mam strasznie dużo ,a po wymiotach ciążowych i porodzie będzie masakra .
Ja będę chciała zrobić bikini i pachy. Podobno po ciąży mogą zacząć odrastać, ale to oczywiście zależy od organizmu.
Ja laserem zamykalam naczynka na
twarzy i tez milo tego nie wspominam
dagpio wyniki sa jak najbardziej w porzadku
dziewczyny roznie slyszalam o laserze, a ja zdecydowalam po ciazy sprobowac epilfree, podobne efekty sa i cenowo duzo taniej, a z tym laserem to sporo poprostu zalezy chyvba od tego czy trafi sie na dobry laser, a u nas np tak oszukuja ludzi, ze mowia ze robia laser, a to ipl a to zupelnie co innego
Akatsuki nie dziwie sie wcale, ze narzekasz i ponarzekaj sobie troche, bo naprawde musi Ci byc ciężko, ale musisz wytrzymac i jestes silną babką wiec dasz rade moze rzeczywiscie cos ci zle wyliczyli
Na pewno dużo zależy od lasera. Ipl jest na pewno nie skuteczny i tak naprawdę nie powinien być używany do depilacji. Wiec warto przed podjęciem się zabiegów zrobić dobre rozeznanie
Akatsuki mi też już momentami jest ciężko i czuje się bardzo ociezala. Dzisiaj się umeczylam jak ubieralam skarpetki
Kurde mnie chyba meczy zgaga ! Chyba mam pierwszy raz w życiu i niestety to nic fajnego
Ostatnia edycja:
Lilolo
Akat,
Ja tam mogę się podpisać pod częścią żali. Mnie strasznie bolą ruchy dziewczynek, wątroba coraz bardziej mi dokucza, puchna mi nogi, ostatnio często łapią mnie migreny i jestem humorzasta jak nastolatka. Wykanczam chyba tym wszystkich wokoło
Dodatkowo czuje się jak słoń mimo, ze na plusie mam na dzień dzisiejszy 4.8kg. Chętnie już bym chciała koniec września i swoje CC.
Sorki, że tak o sobie ale smętny mam nastrój.
Widziałam, że pisalyscie o goleniu. Ja też mojego prosze. Idzie szybciej i jest dokładniej bez dziwnych akrobacji.
A co do seksu to my nic od samego początku ciąży czyli od połowy lutego.
Dobrej nocki!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Ja tam mogę się podpisać pod częścią żali. Mnie strasznie bolą ruchy dziewczynek, wątroba coraz bardziej mi dokucza, puchna mi nogi, ostatnio często łapią mnie migreny i jestem humorzasta jak nastolatka. Wykanczam chyba tym wszystkich wokoło
Dodatkowo czuje się jak słoń mimo, ze na plusie mam na dzień dzisiejszy 4.8kg. Chętnie już bym chciała koniec września i swoje CC.
Sorki, że tak o sobie ale smętny mam nastrój.
Widziałam, że pisalyscie o goleniu. Ja też mojego prosze. Idzie szybciej i jest dokładniej bez dziwnych akrobacji.
A co do seksu to my nic od samego początku ciąży czyli od połowy lutego.
Dobrej nocki!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
No widzisz, ja sobie nie wyobrażam golić sama, jak nic tam nie widzę. Ale rozważam właśnie pójście na wosk. Normalnie sama nogi przykładowo sobie woskiem lecę, ale nigdy okolic intymnych nie goliłam tak. Zawsze używałam trymera, nie golę się tam nigdy żyletką. Ze względu na poród i szpitalne zalecenia dotyczące golenia tych okolic muszę coś zadecydować, a sama nic nie zrobię, zamierzam w czwartek iść zapytać czy mi kosmetyczka zrobi... Chociaż boję się, że to będzie bolało jak cholera...boże ja sobie nie wyobrażam żeby mi facet kaske golil. chyba bym umarła ze śmiechu stojac rozkroczona przed nim hahaha
No - to ja nie czuję się największa z moimi 112cm Tra la laja się zmierzyłam I w 7 miesiąc&trzeci trymestr wchodzę z obwodem 119 cm hahah
Wydaje mi się, że po dwóch godzinach powinna być mniejsza wartość niż po godzinie, ale i tak mieści się w normie. Pisz coś częściej Pozdrawiam!Cześć Dziewczyny, dawno nie pisałam ale staram się być na bieżąco. U nas za chwile 25tc i właśnie jestem po badaniu krzywej. Sama glukoza dla mnie do zniesienia jednak, po 39 min od wypicia prawie zemndlałam i do końca badania juz leżałam na kozetce. Mam do Was pytanie, bo wizyta w środę a ja się troszkę martwię. Jak myślicie, wynik ok? Wiem, że nie przekroczyłam normy ale jakoś dziwny ten mój cukier. Na czczo:78, po godzinie 90, po dwóch 119.
Oj tam, marudzisz Tyle już minęło, zostało naprawdę niewiele. I popatrz co osiągnęłaś przez ten czas - rozpoczęłaś biznes!!! Normalnie szokens - zazdroszczę Ci, bo ja nie mam siły na szycie, maszynę używałam ostatnio do podszycia sukienki 24 czerwca. Druty to chyba w lutym używałam, włóczki piękne leżą i się nudzą. Nie mam siły ani ochoty, na nic.muszę wam pomarudzic. Mam dość tej ciąży. Najpierw mega mdłości, ból pleców, bioder, teraz megawielki brzuch I ciągła niestrawność... Gdyby nie to że dokładnie wiem kiedy zaciazylam to bym powiedziała że lekarz się walnął I jestem w 9 miesiącu :/ nie mogę sobie ubrać butów, ani dziecka ubrać, non stop zgaga a w nocy budzi mnie ból w zależności od pozycji albo bioder albo żołądka albo skurcze łydek... Mimo że niby "tylko" 7 kg na plusie to czuje się ociezala I zmęczona. A to dopiero 7 miesiąc... Nie mówiąc już o przprowadzce jaka mnie czeka... jak ja mam dotrwać? Niby i tak lepiej bo cc będę miała kolo 5 października (39tc) ale to mi się wydaje tak daleeeeeko... nie mam siły już na tą ciążę
sorry za to 15 kg pesymizmu.... musiałam
Szukaj pozytywów
Dzisiaj byłam na wizycie, nie robił usg, nie wiem czemu, uznał chyba, że to nieistotne w tym momencie. Oglądał pessar i sprawdzał szyjkę. Okazuje się, że się rozpulchniła i generalnie jest bardzo miękka. A nie powinna być, no i chciałby abym przychodziła co 2-3 tygodnie. Masakra. Za tydzień mam wizytę u mojego gina, więc mam nadzieję, że on mi to sprawdzi i podglądniemy Olka
kitek85
Witamy w pochmurny wtorek :/
Ja też chcę pomarudzić! Wstałam i kręgosłup mam połamany... mam już tego dośćććććććććć! I sikania co 20min, też, to jest nienormalne. Wczoraj próbowałam dwukrotnie zrobić zakupy przez internet dla Małej. Raz zwiesił mi się net i wszystko z koszyka się skasowało, gdy uporałam się z tym ponownie (jest tego sporo) to apteka postanowiła się aktualizować i znów mnie wywaliło
Dziewczyny polecacie jakieś apteki internetowe?
Dziś popołudniu jedziemy oglądać wózki. Mamy nawet z Ł. ten sam wybór, więc jest spoko, ale nie wiem czy uda się go kupić za kwotę jaką na niego chcieliśmy na niego przeznaczyć.
Dream, lepiej skonsultuj wszystko ze swoim ginem.
Kamil, ja mam termin na koniec października, więc będę musiała m-c dłużej czekać... wcale mi się to nie uśmiecha.
Akat, jak widać, mam podobne humory, choć mam "trochę" mniej na głowie niż Ty. Uszy do góry!
Chybra, witaj, gdzieś mi "uciekł" Twój post... z ruchami nic Ci nie pomogę, bo moja Mała raz jest spokojna, a raz jak "w betoniarce", ja zawsze czekam na jej ruchy.
Pozdrawiamy wszystkie Mamuśki
Ja też chcę pomarudzić! Wstałam i kręgosłup mam połamany... mam już tego dośćććććććććć! I sikania co 20min, też, to jest nienormalne. Wczoraj próbowałam dwukrotnie zrobić zakupy przez internet dla Małej. Raz zwiesił mi się net i wszystko z koszyka się skasowało, gdy uporałam się z tym ponownie (jest tego sporo) to apteka postanowiła się aktualizować i znów mnie wywaliło
Dziewczyny polecacie jakieś apteki internetowe?
Dziś popołudniu jedziemy oglądać wózki. Mamy nawet z Ł. ten sam wybór, więc jest spoko, ale nie wiem czy uda się go kupić za kwotę jaką na niego chcieliśmy na niego przeznaczyć.
Dream, lepiej skonsultuj wszystko ze swoim ginem.
Kamil, ja mam termin na koniec października, więc będę musiała m-c dłużej czekać... wcale mi się to nie uśmiecha.
Akat, jak widać, mam podobne humory, choć mam "trochę" mniej na głowie niż Ty. Uszy do góry!
Chybra, witaj, gdzieś mi "uciekł" Twój post... z ruchami nic Ci nie pomogę, bo moja Mała raz jest spokojna, a raz jak "w betoniarce", ja zawsze czekam na jej ruchy.
Pozdrawiamy wszystkie Mamuśki
Lilolo
Dzień dobry!
U nas znów pochmurno. I zimno. Tęsknię za sloneczkiem.
Dopadła mnie chyba jakaś bezsenność bo zasypiam przed 2 budzę się przed 5. Ciekawe jak długo tak wytrzymam.
Kitek,
A jaki wózek wam się podoba?
Ja też mam termin na 26.10 ale będę miała CC miesiąc wcześniej jeden plus ciąży bliźniaczej - chodzi się w niej krócej
Udanego wtorku!
Dopadła mnie chyba jakaś bezsenność bo zasypiam przed 2 budzę się przed 5. Ciekawe jak długo tak wytrzymam.
Kitek,
Ja też mam termin na 26.10 ale będę miała CC miesiąc wcześniej jeden plus ciąży bliźniaczej - chodzi się w niej krócej
Udanego wtorku!
Załączniki
Ostatnia edycja:
kitek85
Dzień dobry!
Kitek,
Udanego wtorku!
U nas też zimno, brrrrrrrr...........
Podoba mi się Kajtex Tramonto, ale w odcieniach ciemniejszych, jak ten pierwszy. Mamy okazję kupić go za 600zł, jeszcze na gwarancji. Wiem, że jest wątek wózkowy, ale boję się tam wchodzić, bo bym sobie namieszała... i tak już miałam z imieniem. Dalej się nad nim zastanawiamy, a jak czytam więcej o nich to głupieję.
Załączniki
reklama
waniliowe.love
Witajcie dziewczyny
U mnie zimno jak cholera i pada ale ja nie narzekam taka pogoda mi odpowiada
Ja dzisiaj wyjątkowo spałam do 9
Teraz biorę się z moim za wyworzenie niepotrzebnych rzeczy na wysypisko
I jak się uda to jadę dzisiaj się zaszczepić
Życzę wam miłego i spokojnego dnia
U mnie zimno jak cholera i pada ale ja nie narzekam taka pogoda mi odpowiada
Ja dzisiaj wyjątkowo spałam do 9