reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej u mnie dziś okropna pogoda. Leje i ciemno i do kitu.. A niby mają być 23 stopnie, więc nie najgorzej, tylko ciekawe jak będzie faktycznie

Wyspalam się dziś nawet więc może problemy ze snem powoli mijają :-) Malutka tylko od wczorajszego ranka mało aktywna. Leniuszek coś się zrobił. Ale zasadzila z rana kilka kopniakow więc się cieszę :-D

Co do apteki internetowej to ja zamawiam w melisie i waptece, w tej drugiej to aż się czasem dziwię jak tanio mają, ta druga jest tylko internetowa ale z odbiorem osobistym nie daleko mnie wiec fajnie :-)

Dreamgirl ale co powiedział na tą szyjkę? Tylko tyle że trzeba monitorować?

Jeju ja dziś w robocie do 21 będę masakra :-(

reklama
Hejka

Chciałam Wam pomarudzić ale zrobiło mi się głupio po poście Akatsuki. Wychodzi na to, że ja wcale ciężko nie mam tylko poprostu jestem pierdołą i marudą.

Kamilove współczuje bezsenności.

Kitek ja też już zgłupiałam w sprawie wózków. Na szczęście mam już zamówiony i w ogóle o tym nie myślę. Twój wygląda na fajny. Budka mocno osłonięta czyli na zime praktycznie. Ja tylko nie mogę się przekonać do tych nieskrętnych kół ale podobno mają swoje zalety.

Od rana pada, wczoraj co chwila padało i dzisiaj zapowiada się to samo. Ale liczę ze od jutra ma być lepiej a od piątku 27 stopni :)
O matko... masakra... dla mnie teraz jest fantastycznie... :( Nie chcę takich upałów...

Dreamgirl ale co powiedział na tą szyjkę? Tylko tyle że trzeba monitorować?
Tak. No bo ja mam pessar już, więc może gdybym go nie miała to by mi go teraz założyli. Ale powiedział, że już minęłam granicę, po której można już rodzić i jest spora szansa na przeżycie Maleństwa. Więc mam się nie martwić. Ja się nie obrażę jak wyjdzie ciut wcześniej :) Chciałabym donosić do końca wakacji i we wrześniu sobie urodzić, ale coś czuję, że będzie siedział do końca po złości matce... wrrrrr....

Witam się i ja :)

Pogoda taka sobie, ale mi pasuje, przynajmniej nie chodzę i nie sapie :) od jutra ma być cieplej

Malinka właśnie jak ostatnio wynik wyszedł mi dobry to olałam i nic nie brałam i nie dbalam, a wcześniej to miałam już ze dwa razy Monural antybiotyk i urosan brałam no zurawinke jadłam suszona

Dream a Różę jak urodziłas po czy przed terminem ? Ja też cod czuje ze przenoszę , a wolałabym tak z tydzień lub dwa wcześniej :)

Jeśli chodzi o apteki internetowe to rzadko kupuje, bo.Na.miejscu mam tania, ale jak już to apteka zawiszy

Witam was kochane
U nas tez nie za ciekawie, pochmurno i panda....
Piszecie o seksie, ja nie narzekam, nie mam jakichś większych ciągot ale tak raz na tydzien mi starcza :-)moj S to jak to on mówi, boi sie ze cos zepsuje, wiec nie naciskam Hahah
Co do golenia tez mam ten sam problem i tez myślałam żeby zatrudnić S do tego, ale śmiać mi sie chce jak tylko sobie taka sytuacje wyobraze.[emoji12]
Dziewczyny gratuluje dobrych wyników [emoji3]
Narzekacie.... Ale i mnie sie chce narzekać, chyba każda z nas ma teraz ochotę by tylko narzekac [emoji6]
Dream- bedzie dobrze nie martw sie [emoji8]
Xmamuska jak tam urlop?

Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]

Dream ja słyszałam, że najlepiej rodzić w 7 albo 9 miesiącu. podobno w 8 jest gorzej niż w 7 ze względu na rozwój czegoś u dziecka. Brzmi jak totalna bzdura i być może nią jest bo to zasłyszane od ludzi a nie od lekarzy.

No i chciałam się Wam pochwalić moim dzisiejszym odkryciem. Przeglądałam sobie Facebooka no i patrzę, że kolega udostępnił jakiś filmik z YT gdzie koleś gra na ulicy na skrzypcach . Odpaliłam ten filmik żeby zobaczyć czym on się tak jara no iiiiii okazało się że bardzo się to spodobało mojemu synkowi. Jak tylko wrócę do domu z pracy to będę testować jakąś inną muzykę ale coś czuję że będą to skrzypce .

Cześć mamusie :)

Ja wczoraj znów cały dzień poza domem, do gina pójdę dopiero jutro bo wczoraj jak zobaczyłam te tłumy na poczekalni to się wystraszyłam, ze 3 godziny siedzenia, jutro pewnie też nie będzie lepiej bo dwóch innych lekarzy jest na urlopie i większość ciężarówek przyszła po L4.

Wczorajszy dzień wykorzystałam na jazdę z rodzicami po sklepach budowlanych za poszukiwaniami farb do pokoi ale nic sama nie wybrałam bo wole żeby G był ze mną, później będzie że kijowe kolory itp... także dostałam troszkę kaski od rodziców i jutro z rana pojedziemy wybrać. :)

Dziś mój synuś kończy 5 lat :) ale ten czas leci. Dokładnie 5 lat temu o tej godzinie leżałam na sali pooperacyjnej i studentki pomagały mi wstać po cesarce. to była masakra ale dziś wspominam to z uśmiechem i już następnej nie mogę się doczekać :)

Moje maleństwo w brzuszku daje dziś tak popalić że szok. cały brzuch mi skacze i boli jak diabli :)

Widziałam że pojawił się temat depilacji hehe ja swojego zaciągnęłam do tego bo nawet z lusterkiem jest mi ciężko dokładnie się wygolić, zresztą teraz to nawet nogi do kolan mam problem ogolic bo ciężko jest mi się schylać, zginać itp
Wracając do tematu seksu wczoraj spróbowaliśmy ale niestety już się do tego nie nadaje przez ogromny brzuch a po orgazmie zaczął mnie boleć i niestety trzeba to odłożyć.

Dziewczyny po to tu jesteśmy żeby sobie pomarudzić, ponarzekać. Teraz wkraczamy w taki okres że będzie nam coraz gorzej i ciężej, w końcu nam się to należy, zostało nam już tylko 2-3 miesiące do końca to kiedy jak nie teraz :) brzuszki będą powiększały się w duzym tępie, ok 1cm na tydzien w obwodzie a dzidzia będzie szybko przybierać na wadze :)

reklama
Hej u nas tez chlodno. A moja Emi na mazurach właśnie idzie się kąpać w jeziorze.
Ja ma w brzuchu na wysokości pępka dokładnie 90 cm.
O porodzie jeszcze nie myślę na razie to wielka niewiadoma. Wszystko zależy czy łożysko się podniesie.
Colly podobno właśnie ósmy miesiąc najgorszy na rodzenie, wtedy często się zdarza ze dziecko rodzi się z niedotlenieniem ale dlaczego to nie wiem.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Do góry