malinka89
Fanka BB :)
Hej u mnie dziś okropna pogoda. Leje i ciemno i do kitu.. A niby mają być 23 stopnie, więc nie najgorzej, tylko ciekawe jak będzie faktycznie
Wyspalam się dziś nawet więc może problemy ze snem powoli mijają :-) Malutka tylko od wczorajszego ranka mało aktywna. Leniuszek coś się zrobił. Ale zasadzila z rana kilka kopniakow więc się cieszę
Co do apteki internetowej to ja zamawiam w melisie i waptece, w tej drugiej to aż się czasem dziwię jak tanio mają, ta druga jest tylko internetowa ale z odbiorem osobistym nie daleko mnie wiec fajnie :-)
Dreamgirl ale co powiedział na tą szyjkę? Tylko tyle że trzeba monitorować?
Jeju ja dziś w robocie do 21 będę masakra :-(
Wyspalam się dziś nawet więc może problemy ze snem powoli mijają :-) Malutka tylko od wczorajszego ranka mało aktywna. Leniuszek coś się zrobił. Ale zasadzila z rana kilka kopniakow więc się cieszę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Co do apteki internetowej to ja zamawiam w melisie i waptece, w tej drugiej to aż się czasem dziwię jak tanio mają, ta druga jest tylko internetowa ale z odbiorem osobistym nie daleko mnie wiec fajnie :-)
Dreamgirl ale co powiedział na tą szyjkę? Tylko tyle że trzeba monitorować?
Jeju ja dziś w robocie do 21 będę masakra :-(