reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Co ta ciaza robi z naszymi głowami ze takie realistyczne horrory się snia

Co do golenia to nie wiem czy bym się odwazyla żeby mój mi to robił :p chyba bym miała obawy ze by mi coś tam na robił :p
Kurcze doszliśmy do wniosku ze musimy pozbyć sie naszego 200l akwarium bo będziemy mieli problem z pomieszczeniem się :/ szkoda mi go trochę

reklama
Ja już po wizycie, lekarz powiedział że wyniki glukozy są świetne :-D po za tym szyjka długa i zamknięta a to co rano stało mi się z brzuchem to powiedział że macica się stawia. Dostałam skierowanie na konflikt :-) więc za jakies 4 tygodnie się okaże

Hahaha tez sobie tego nie wyobrazam :-D Ja ide w piatek pierwszy raz na woskowanie, boje sie jak cholera no ale skoro porod mam przezyc to to chyba tez. Wczesniej mialam robione laserowo.

A to woskowanie usuwa wszystkie włosy? Bo ja się golę na '0'... Tez bym sie nie odważyła by M mi golił- on chyba tez by sie bal :D

A to woskowanie usuwa wszystkie włosy? Bo ja się golę na '0'... Tez bym sie nie odważyła by M mi golił- on chyba tez by sie bal :D

Tak, ja chodzilam na tzw depilację brazylijska czyli na zero, pierwszy raz niesamowicie bolał, cała się aż upocilam, później już było coraz lepiej bo coraz mniej odrastalo, w ciąży byłam raz i zrezygnowałam bo to jednak spory ból i byłam całą w czerwone kropki, bo mam bardzo grube cebulki i w ciąży zauważyłam że gorzej się goi i saczy krew więc odpuściłam i wrocilam do maszynki.. Trochę żałuję może bo już taki słaby zarost miałam a teraz busz znowu..

Tak, ja chodzilam na tzw depilację brazylijska czyli na zero, pierwszy raz niesamowicie bolał, cała się aż upocilam, później już było coraz lepiej bo coraz mniej odrastalo, w ciąży byłam raz i zrezygnowałam bo to jednak spory ból i byłam całą w czerwone kropki, bo mam bardzo grube cebulki i w ciąży zauważyłam że gorzej się goi i saczy krew więc odpuściłam i wrocilam do maszynki.. Trochę żałuję może bo już taki słaby zarost miałam a teraz busz znowu..

Kurcze, to może po porodzie pójdę, bo maszynką to muszę co dwa dni jechać...

reklama
malinka super ze wizyta sie udała :)

ja odebralam dzisiaj wyniki z krwi i moczu, żelazo skoczylo do 11,5, wiec ok, tyko w moczu znowu jakies bakterie :/

co do golenia to narazie daje rade normalnie, ale pewnie niedlugo pojdzie w ruch lusterko, bo tak wlasnie robilam poprzednio, nie wiem czy dalabym sie mojemu hehe, ja jakos odradzam wosk w ciazy z racji tego, ze w organizmie gromadzi sie woda i duzo duzo bardziej boli, ja zaniechalam juz w poprzedniej ciazy i jeszcze nie powrocilam, ale bede musiala, bo na maszynce to sie nie da życ :p

Akatsuki ooo niezly wynik haha, moze juz rosnąć nie bedziesz, a jak bedziesz to nie mam pojecia jak sie poruszysz, a mi sie wydawalo ze mi ciezko jak brzuch przy porodzie kolo 112 :D

Do góry