reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

kamila wytrzymasz woskowanie, ja chodziłam jakiś czas temu, ale poźniej moja kosmetyczka poszła na maicerzyński
i znowu maszynką jadę do zera

dbdg woskują do zera, jak tylko chcesz i jest spokój dłużej niż po maszynce

akatsuki fajny wynik

malnika super , ze wszystko dobrze,ja jutro odbieram wyniki przeciwciał

dolga dobrze , ze wyniki sa dobre

reklama
Malinka Dolga super ze wyniki są ok :)

Ja teraz w ciąży mam bardzo wrażliwa skórę i wosku nie mogę używać. Ogólnie mam wrażliwa skórę ale teraz to masakra.
Juz podjęłam decyzję ze po ciąży pójdę na laser i będę już miała z głowy depilację.

ja słyszałam, ze po laserze jednak odrasta i że nie warto chodzić, ale nie
próbowałam, moze macie jakies doświadczenia?

Cześć Dziewczyny, dawno nie pisałam ale staram się być na bieżąco. U nas za chwile 25tc i właśnie jestem po badaniu krzywej. Sama glukoza dla mnie do zniesienia jednak, po 39 min od wypicia prawie zemndlałam i do końca badania juz leżałam na kozetce. Mam do Was pytanie, bo wizyta w środę a ja się troszkę martwię. Jak myślicie, wynik ok? Wiem, że nie przekroczyłam normy ale jakoś dziwny ten mój cukier. Na czczo:78, po godzinie 90, po dwóch 119.

Malinka Dolga super ze wyniki są ok :)

Ja teraz w ciąży mam bardzo wrażliwa skórę i wosku nie mogę używać. Ogólnie mam wrażliwa skórę ale teraz to masakra.
Juz podjęłam decyzję ze po ciąży pójdę na laser i będę już miała z głowy depilację.

J

Ostatnia edycja:
kamila wytrzymasz woskowanie, ja chodziłam jakiś czas temu, ale poźniej moja kosmetyczka poszła na maicerzyński
i znowu maszynką jadę do zera

dbdg woskują do zera, jak tylko chcesz i jest spokój dłużej niż po maszynce

akatsuki fajny wynik

malnika super , ze wszystko dobrze,ja jutro odbieram wyniki przeciwciał

dolga dobrze , ze wyniki sa dobre

Daj znać jak wyniki :-) mam nadzieję że nie będę ich robić za późno bo dopiero koło 31 tygodnia

Moja mama robi laserem pachy i bikini i mówi że do przeżycia, ja nie zdążyłam zrobić laserem ale wosk też daje rade :-) teraz trochę zaniedbalam bo mi nie wygodnie tak się wyginac a woskuje się sama, do kosmetyczki szłam tylko na bikini. Może chociaż łydki jakoś znów zacznę robić ale muszę się zapuscic z czym zawsze mam problem bo nie cierpię tych klakow :p

A tak w ogóle to jednak nie wytrzymalam i idę podglądac moje maleństwo w środę :-)

Dagpio twoje wyniki bardzo dobre, nie ma się czego przyczepić...

Ja mam 102 cm, tak mi się wydaje, że teraz mam większy brzuch niż za pierwszym razem... Ale nie mam jak porównać, bo wtedy się nie mierzyłam....

muszę wam pomarudzic. Mam dość tej ciąży. Najpierw mega mdłości, ból pleców, bioder, teraz megawielki brzuch I ciągła niestrawność... Gdyby nie to że dokładnie wiem kiedy zaciazylam to bym powiedziała że lekarz się walnął I jestem w 9 miesiącu :/ nie mogę sobie ubrać butów, ani dziecka ubrać, non stop zgaga a w nocy budzi mnie ból w zależności od pozycji albo bioder albo żołądka albo skurcze łydek... Mimo że niby "tylko" 7 kg na plusie to czuje się ociezala I zmęczona. A to dopiero 7 miesiąc... Nie mówiąc już o przprowadzce jaka mnie czeka... jak ja mam dotrwać? Niby i tak lepiej bo cc będę miała kolo 5 października (39tc) ale to mi się wydaje tak daleeeeeko... nie mam siły już na tą ciążę :(
sorry za to 15 kg pesymizmu.... musiałam

dagpio wyniki sa jak najbardziej w porzadku :)

dziewczyny roznie slyszalam o laserze, a ja zdecydowalam po ciazy sprobowac epilfree, podobne efekty sa i cenowo duzo taniej, a z tym laserem to sporo poprostu zalezy chyvba od tego czy trafi sie na dobry laser, a u nas np tak oszukuja ludzi, ze mowia ze robia laser, a to ipl a to zupelnie co innego

Akatsuki nie dziwie sie wcale, ze narzekasz i ponarzekaj sobie troche, bo naprawde musi Ci byc ciężko, ale musisz wytrzymac i jestes silną babką wiec dasz rade :) moze rzeczywiscie cos ci zle wyliczyli :p

reklama
Akat no no masz sie czym pochwalic, niezly wynik :-)

Ania kropla tez mam wrazenie ze u mnie brzuch jest wiekszy niz za pierwszym razem ale tez nie mierzylam.

Macie doswiadczenie w pasach ciazowych? Chodzi mi o takie ktore podtrzymuja brzuch. Mozecie cos polecic? Chyba bede musiala zakupic bo ciazy mi on coraz bardziej a gdzie tutaj do konca. Czy taki pas nie rozleniwi za bardzo miesni? Nie mam pojecia jak to dziala

Do góry