reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Akatsuki na pewno musisz miec taki magnez bo to bootsowy wiec w kazdym boots piwinni miec ;)
Boots Pharmaceuticals Magnesium 375 mg - 60 2 a day tablets
Aha i w diecie dodtarczaj sobie duzo magnezu i potasu bo niedobor potasu tez moze sie tak objawiac ;) banany jedz, pomidory, gorzka czekolade, baby potatoes, orzechy w tym migdaly itp. Z diety zawsze lepiej sie wchlania ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dreamgirl dzięki, kupię te otręby i zobaczę :-)

Ja też siary nie mam nic a nic, w dodatku cycochy nie są już obolałe i takie nabrzmiale

O porodzie myślę bardzo często i doczekać się nie mogę :-) nawet ten ból mnie nie przeraża, jedynie czego się obawiam to żeby żadnych komplikacji nie było

Ja się tego bólu boję... poprzednio mnie bolało bardzo. Co prawda krótko trwało i szybko poszło, ale bolało jak cholera... Jakoś tak ostatnio o tym częściej myślę. Może to chwilowe :)

Ja tam porodu sie boje .. Nie bolu , stanu malutkiej "!!! Wiem ze we mnie jest bezpieczna .
Siary nie mam , plecy nogi nie bola , tylko mloda kopie strasznie. No i zgaga cos czasami daje znaki , ale da sie zniesc ;) . a co do jedzenia , zero mieso , zero sledzi , ogorkow , slodkiego tez sie nie chce , same owoce bym jadla te kwasniejsze soczyste ;) musze sie troszke zmuszac do jedzenia obiadow , bo jablko by mi starczylo ;)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Ja porodu tez jako takiego sie nie boje, wiem ze trzeba to przetrwac i tyle... obawy czasem mnie tylko lapia by wszystko bylo dobrze i bez komplikacji... siary tez nie mam, za to zgage non stop...

A właśnie, ja też zachcianek nie mam w sumie, tzn na ciasta mam ochotę :-) i chrupkie pieczywo i kwaśne rzeczy :-D ale to tez na zasadzie że wolę ale jak nie zjem to nic się nie stanie i nie muszę lecieć do sklepu bo nie wytrzymam :-)

Mój dzisiaj tez szaleju się najdl

A o porodzie nie myślę wcale, dopiero mi przypomnialyscie że już niedługo mnie to czeka i nie wiem sama co myśleć, bo ostatnio poszło dość szybko, ale ból okropny, choć za bardzo samego bólu to nie pamiętam, tylko pamiętam sobie i swoje słowa w trakcie i po :) a najgorsze te szycie i późniejszy ból krocza u mnie :/ obym tym razem trafiła na kogo innego, a najlepiej na znajoma, bo ona ekstra szyje hehe

A stara mi się chyba pojawiła, bo mam tak coś delikatnie zaschniete na skutkach, to chyba będzie to no nie? Kurcze nie jestem pewna, bo poprzednio tego nie miałam, a jeszcze do tego sutki mi się strasznie wrażliwe zrobiły i takie yroche bolące, tez tak macie?

I ładnie, ja chce iść spać a ten mój glutek znowu ma czkawke(już nie wiem która dzisiaj)

Ostatnia edycja:
reklama
Dolga mnie piersi w ogóle nie bolą już... Jedynie brodawki zostały ciemne i żyły mam na wierzchu ale bólu zero

Coś cicho tu dzisiaj :p

Mnie od kilku dni bolą plecy, nie mogę być długo w jednej pozycji... Po prysznicu dzisiaj myślalam że się już nie wyprostuje :-(

I strasznie męczą mnie wzdęcia, czuje ze brzuch chce mi peknac.. W dodatku męczą mnie też gazy ale żadnej ulgi jakoś mi to nie daje :-( jem mało bo czuję że już brak mi miejsca i że eksploduje ehh może kupię sobie espumisan, albo coś takiego? Czy lepiej lekarza spytać?

Do góry