reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
ja dziś miałam batalie z moim pracodawcą, odkąd poszłam na l4 wywalili u mnie cały management ... I nie było jednej osoby żeby mi referencje wystawić. W końcu po kilku godzinach wiszenia na słuchawce wszystko załatwiłam ... Boże jakie to wszystko jest stresujące, jak chce juz być w nowym domu!!!

Akatsuki ja suwaczka nie widzę.
Kasik4 twoja bratanica po prostu była wśród nowych zabawek innych niż ma w domu i myślę że dlatego nie chciała na dwór.
AnnieTess udanych zakupów.

Nieee to nie dlatego. Taki ma charakter po prostu. W maju spędziłam z nią i moim synkiem u moich rodziców tydzień i tak samo hylo, zresztą jej rodzice też mówią ze aż tak jej nie ciągnie.

Brrrrr zimno!!!!! Ja chcę lato!!!! Właśnie dojeżdżamy na wiochę :) miłego weekendziku!!!

Tez chce lata ! Wkurza mnie to że czekam na lato a później kurde 3 dni ciepła są i dalej zimnica :(

Dziewczyny, jak rozmiar główki ma noworodek? :eek:

Nie pamiętam :((

Ja juz u rodziców. Objadlam się plackami i ważę tonę. ...

Dobranoc

witam się z wanny przed 7:00 :D dopadła mnie ciążowa insomnia. W nocy to nawet nie wiem czy spałam, u nas znowu gorąco wiec wszystkie okna otwarte I każdy hałas mnie budził. Ostatecznie poddałam się o 5:30 po serii kopniakow ppd żebra. Dziś się wybieram z nieletnia na festyn do parku. Mam chyba niedobór magnezu bo straszne skurcze nóg I dretwienia. Próbowałam znaleźć sam magnez tutaj ale nie ma go w czystej formie tylko w mieszankach typu mulivitamina a to najzwyczajniej nie wystarcza...

Witajcie.
Ja jak zwykle nie wyspana :/
Wczoraj miałam takie lekkie bole po bokach brzucha wie może któraś z was co to mogło być?
Życzę udanych odpoczynkow dziewczyna na wyjazdach :)
Potem spróbuję was nadrobić :)
A teraz robie jakieś śniadanie i jade na zakupy

Czesc u mnie okey dojechalismy wczoraj szczesliwie,ja mega zmeczona.Dzis odespana wyruszamy wlasnie w teren.Cukry jak narazie okey choc wczoraj wciagnelam kebaba :D Sorki ze tylko o sobie ale czasu brak ... moze pizniej... dzis cieplej i sloneczko swieci

Moje dziewczyny mialy 31 i 33 cm przy wadze 3 i 3,4kg

dzięki :*
chcę pokupować czapeczki, ale się zastanawiałam jaki rozmiar musi być...

Współczuję Wam dziewczyny, że się nie wysypiacie. Ja generalnie, na szczęście, nie mam z tym problemu. Gdyby nie to, że raz idę siku to bym przesypiała całą noc.

Jak was czytam to zamiast się cieszyć zaczynam się martwić, że tak dobrze przechodzę ciążę. Coś tam mnie czasem zaboli, a to w krzyżu, a to brzuch, a to plecy, ale ogólnie to czuję się bardzo dobrze. Ani zgagi ani żadnych skurczów ani obrzęków... Hmmm... :baffled:

Za to wciąż mam ochotę na słodkie, idzie oszaleć... Na śniadanie dżem, Danio, herbata z miodem... Zaraz sobie capuccino z dwiema łyżeczkami cukru strzelę. :-D I może trochę posprzątam w piwnicy... :-D

Miłej soboty wszystkim.

reklama
Akatsuki zazdroszczę wanny:) ja mam prysznic z wysokim brodzikiem i już coraz ciężej mi się wchodzi do niego:p

xmamuska dobrze,że cukier w normie.Wypoczywaj!:)

dbdg dobrze,że zapytałaś o ten rozmiar główki.Nie mam jeszcze czapeczek i miałabym problem jakie kupić:) Ja też nie mam zgagi,obrzęków,nie wymiotowałam,ogólnie nie mogę narzekać.Jak widać każda ciąża inna:) Za to mam ochotę na słone :D

Miłego dnia:)

Do góry