reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Mrówka milego podgladania maluszka :-)

Dolga u mnie tyle samo stopni do tego silny wiatr. Bylam z dziewczynami u dentysty to glowy nam malo co nie urwalo.

Kasik większość dzieci chyba tak ma ze by caly dzień na dworze siedziały. My wczoraj od 14 do 20 z pół godzinną przerwa na obiad a i tak usłyszałam "co tak krótko" ;-) Milego odpoczynku u rodziców.

Co do kopniakow to moj ostatnio właśnie mocno przystopowam i nie mam za dużo ani za silmych.

Na obiadek dzisiaj zupka kalafioroea z koperkiem - typowo ciążowa zachcianka jak dla mnie bo generalnie nie libie i nie jadam koperku a teraz musi go byc duuuzo ;-) a do tego placki ziemniaczane

Wczoraj z córką upieklam pyszne ciasto truskawkowe z pianką. A dzisiaj ma przyjsc do Nas koleżanka poznan wlasnie tu na forum bb na lutowkach 2010 :-) a nasze ststszaki urodzone w tym samym dniu :-)

Akatsuki, chyba tak bo ja nie widzę.

Fotki mam naprawdę bardzo kiepskie i to w dodatku zostały w domu. Może coś fajniejszego z filmików uda mi się wyłapać.

Kasik- mi też twardnieje, jak odpocznę przechodzi.

no wlasnie dzisiaj staram sie tak robic co by chociaz troche odpoczac i w sumie jak na razie jest lepiej niz wczoraj :)

Ale dzisiaj sie pogoda popsuła, nawet sobie kawki na tarasie nie mozna wypic :/ u mnie na termometrze 14st

ej no, ja w Twoje strony dzisiaj jade i ma byc ciepło !! :)

czy mi się wydaje czy znikł mi suwaczek??

ja nie widze

Kasik większość dzieci chyba tak ma ze by caly dzień na dworze siedziały. My wczoraj od 14 do 20 z pół godzinną przerwa na obiad a i tak usłyszałam "co tak krótko" ;-) Milego odpoczynku u rodziców.

Na obiadek dzisiaj zupka kalafioroea z koperkiem - typowo ciążowa zachcianka jak dla mnie bo generalnie nie libie i nie jadam koperku a teraz musi go byc duuuzo ;-) a do tego placki ziemniaczane

no wlasnie wiem, chociaz moja bratanica jest inna :) wczoraj byla u nas ( ma 2,5 roku) i jest totalnym przeciwienstwem mojego syna. Spokojna, potrafi sie sama soba zajac itd no i wczoraj moj synek chcial oczywiscie na dwor a ona nie koniecznie :)

Wczoraj mialam zupke kalafiorowa:) a koperek uwielbiam i dodaje go wszedzue gdzie sie tylko da
A placki ziemniaczane mamusia ma mi dzisiaj zrobic na kolacje :):):) i znowu bedzie masakra po tych dwoch tygodniach z waga :( chyba wezme wage ze soba i bede sie kontrolowac hihi :)

Mam wyniki, nadczczo 79 a po godzinie i po dwóch tyle samo - 94 ale to chyba dobrze? I płytki krwi powolutku spadają i hematokryt też

eli a jak tam w ogole Twoja szyjka, dalej sie nie skraca?

akautsuki suwaczka ni ma

kasik, miejmy nadzieje, ze pogoda sie lada dzien poprawi, a dokladnie z jakiej miejscowosci pochodzisz?

malinka no to wynik super i glukoza i hemoglobina :)

reklama
Jaka fantastyczna pogoda ;) Ufff...jaka ulga, nareszcie ożyłam!

Zgagę mam non-stop, obojętne czy jem bułkę z masłem czy ostre tajskie jedzenie... masakra. I siara mi cieknie już bardzooo... takie uroki ciąży ;)

Lecę na zakupy i spacer z Hanią, odezwę się wieczorem :)

Do góry