Jak dożyję to się pochwalę.Colly a nie probowalam, pierwsze slysze,jak gdzies znajde to kupie sobie
Julisia uspokoiło sie, wystarczylo, ze troche polezałam, a te Twoje żelazo to okropnie niskie, jeju i co na to lekarz? a moze powinnas zmienic zelazo? albo wiecej w diecie wprowadzic
Buba a ja czekam na efekt koncowy, mam nadzieje, ze sie pochwalisz
paulka ja mam to samo ledwie wstane a juz spiaca jestem i sie ciagle zastanawiam od czego to
a dzisiaj wstalam niby wszytsko ok, po pol godzinie tak mnie zoldek rozbolała, ze nie mialam na nic sily, moze dlatego ze witaminy i żelazo wzielam na pusty zoladek, jak wy bierzecie zelazo? po jedzeniu, przed, w trakcie?
Są też ciepłe szarościBuba mój też chciał szarości ale na razie przedpokoje i weranda jak coś szara bo coś przekonać się nie mogę do chłodnego wnętrza.. Ale może może :-) muszę popatrzeć jeszcze na propozycje różne :-)
Wirginia ja jak pierwszy raz poczułam czkawke to nie mogłam się nadziwić że tak mocno ją czuć fajne uczucie :-)
Mnie się udało i nie zwymiotowalam licho się czułam przez pół godziny ale nie mdlilo mnie tylko słabo mi było ale teraz jest ok i zaraz mam ostatnie pobranie jaka ulga :-)
Też mam nadzieję że szybko się skończyWitajcie dziewczynki
Ja wczoraj poczulam pierwsza czkawke malenstwa i wczoraj tak slicznie nozke wystawial cudowne uczucie
Malinka dobrze ze juz ci przeszlo
paulka one nie tyle co gryza jak tna tymi swoimi dziwnymi odnogami :/
Buba oby ten remont szybko sie skonczyl podziwiam za wytrwalosc
Malinka a co tam będziecie malować salon czy pokoik dla dziecka?
My niedawno malowalismy sobie pokój gościnny i nie byłam do końca pewna ale fajnie wyszły kolory, o takie Zobacz załącznik 699466
Fajnie super z tym niebieskomorskościami