reklama
Hej :-)
No wtedy w maju jak pojechałam to babka do mnie prawie z pretensjami że przecież sama nazwa mówi wyraźnie że izba przyjęć to przyjęcie do szpitala to się zapytałam co z ostrym dyzurem poloznicznym bo według NFZ go mają to powiedziała że nie istnieje coś takiego i że nawet nie mają przy izbie gabinetów i usg a na drugi dzień gdy już przyjmowali mnie do szpitala nagle wszystko było..
Na szczęście to raczej na pewno jelita bo późnym wieczorem trochę mnie pomeczyly i poczułam ulgę :-) muszę na prawdę trochę dieta się zająć bo trochę strachu mi napedzily... :-)
Aaa dzisiaj glukoza :-( trzymajcie kciuki żeby się przyjęła bo nie chce iść do szpitala :-(
Buba dokładnie, dla efektu końcowego warto czekać nam jednak trochę się przedłuży remont.. Nie mogę się doczekać jak pojadę agd wybierać a to dopiero za miesiąc gdzieś i jeszcze panele i kafelki do kuchni no i kolor w pokoju.. Na jaki wy malujecie? Ale żeby nie być stratna to na razie kupuje pierdółki do kuchni
Kochana u nas na ścianach w supiali czarno- szara struktuta sufit biały reszta ścian i tak w zasłonach generalnie szarości o tak:
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1436421479.823133.jpg20,6 KB · Wyświetleń: 65
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1436421498.942730.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 56
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1436421515.709303.jpg31,8 KB · Wyświetleń: 56
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1436421539.726973.jpg40,2 KB · Wyświetleń: 55
paulka87
Fanka BB :)
Hejka.
Wstałam pół godz temu i jestem nieprzytomna, oczy mi się zamykają.
Dziś i wczoraj już oki, tylko jak wchodzę do łazienki to rozglądam się po ścianach czy czasem tam dziad jeden nie siedzi. Dzwoniłam do mamy i mówiła ze taki moze ugryźć. Jak wietrzyłam pokoje to pilnowałam żeby znów jakieś dziadostwo nie wlazło...
Dziś bede dalej odpoczywać bo jutro wyruszam na cały dzień do mamy i do Krk. I musimy ustawić babcię do pionu, ma już 84 lata, ledwo chodzi a jeszcze kwiatki plewi i podlewa w ogródku, ostatnio wywaliła się i ma całą rękę potłuczona.
Narobiłyscie mi smaka na kawę... Ja piję w ciąży od czasu do czasu rozpuszczalną, przed ciążą piłam 2-3 dziennie.
Wstałam pół godz temu i jestem nieprzytomna, oczy mi się zamykają.
Witam.
Paulka jak dzisiaj samopoczucie? Rizbawulas mnie tym gapiacym się konikiem
Dziś i wczoraj już oki, tylko jak wchodzę do łazienki to rozglądam się po ścianach czy czasem tam dziad jeden nie siedzi. Dzwoniłam do mamy i mówiła ze taki moze ugryźć. Jak wietrzyłam pokoje to pilnowałam żeby znów jakieś dziadostwo nie wlazło...
Dziś bede dalej odpoczywać bo jutro wyruszam na cały dzień do mamy i do Krk. I musimy ustawić babcię do pionu, ma już 84 lata, ledwo chodzi a jeszcze kwiatki plewi i podlewa w ogródku, ostatnio wywaliła się i ma całą rękę potłuczona.
Narobiłyscie mi smaka na kawę... Ja piję w ciąży od czasu do czasu rozpuszczalną, przed ciążą piłam 2-3 dziennie.
waniliowe.love
Witajcie dziewczynki
Ja wczoraj poczulam pierwsza czkawke malenstwa i wczoraj tak slicznie nozke wystawial cudowne uczucie
Malinka dobrze ze juz ci przeszlo
paulka one nie tyle co gryza jak tna tymi swoimi dziwnymi odnogami :/
Buba oby ten remont szybko sie skonczyl podziwiam za wytrwalosc
Ja wczoraj poczulam pierwsza czkawke malenstwa i wczoraj tak slicznie nozke wystawial cudowne uczucie
Malinka dobrze ze juz ci przeszlo
paulka one nie tyle co gryza jak tna tymi swoimi dziwnymi odnogami :/
Buba oby ten remont szybko sie skonczyl podziwiam za wytrwalosc
malinka89
Buba mój też chciał szarości ale na razie przedpokoje i weranda jak coś szara bo coś przekonać się nie mogę do chłodnego wnętrza.. Ale może może :-) muszę popatrzeć jeszcze na propozycje różne :-)
Wirginia ja jak pierwszy raz poczułam czkawke to nie mogłam się nadziwić że tak mocno ją czuć fajne uczucie :-)
Mnie się udało i nie zwymiotowalam licho się czułam przez pół godziny ale nie mdlilo mnie tylko słabo mi było ale teraz jest ok i zaraz mam ostatnie pobranie jaka ulga :-)
Wirginia ja jak pierwszy raz poczułam czkawke to nie mogłam się nadziwić że tak mocno ją czuć fajne uczucie :-)
Mnie się udało i nie zwymiotowalam licho się czułam przez pół godziny ale nie mdlilo mnie tylko słabo mi było ale teraz jest ok i zaraz mam ostatnie pobranie jaka ulga :-)
No to już pierwszy krok za Tobą! Oby tak dalej... Trzymam kciuki!!!Ja już po wypiciu z cytryna ciut łatwiej jeszcze na koniec taki kwasek fajny poczułam.. Mam nadzieję że się przyjmie to ustrojstwo!
Heh, mój Olek jakoś nie wystawia nic... w sensie nie napina tak bardzo, że widać co to jest. Prędzej głowę pcha lub dupkę i jest asymetryczny brzuch.Ja wczoraj poczulam pierwsza czkawke malenstwa i wczoraj tak slicznie nozke wystawial cudowne uczucie
Dzisiaj dzionek pochmurny, wieje u nas, ale generalnie nie jest zimno. I znowu nie mam planów... pojadę do sklepu po wędliny, jakieś coś na obiad. I pewnie zabiorę się za wystawianie ciuszków po Róży Trochę się tego nazbierało, a może będzie na laktator
dolga
Colly a nie probowalam, pierwsze slysze,jak gdzies znajde to kupie sobie
Julisia uspokoiło sie, wystarczylo, ze troche polezałam, a te Twoje żelazo to okropnie niskie, jeju i co na to lekarz? a moze powinnas zmienic zelazo? albo wiecej w diecie wprowadzic
Buba a ja czekam na efekt koncowy, mam nadzieje, ze sie pochwalisz
paulka ja mam to samo ledwie wstane a juz spiaca jestem i sie ciagle zastanawiam od czego to
a dzisiaj wstalam niby wszytsko ok, po pol godzinie tak mnie zoldek rozbolała, ze nie mialam na nic sily, moze dlatego ze witaminy i żelazo wzielam na pusty zoladek, jak wy bierzecie zelazo? po jedzeniu, przed, w trakcie?
Julisia uspokoiło sie, wystarczylo, ze troche polezałam, a te Twoje żelazo to okropnie niskie, jeju i co na to lekarz? a moze powinnas zmienic zelazo? albo wiecej w diecie wprowadzic
Buba a ja czekam na efekt koncowy, mam nadzieje, ze sie pochwalisz
paulka ja mam to samo ledwie wstane a juz spiaca jestem i sie ciagle zastanawiam od czego to
a dzisiaj wstalam niby wszytsko ok, po pol godzinie tak mnie zoldek rozbolała, ze nie mialam na nic sily, moze dlatego ze witaminy i żelazo wzielam na pusty zoladek, jak wy bierzecie zelazo? po jedzeniu, przed, w trakcie?
waniliowe.love
Malinka dobrze ze dalas rade z ta glukoza
dolga ja mam na moim magnezie napisane ze mam brac w trakcie jedzenia, chodz zazwyczaj o tym zapomne to czesto biore tez po posilku
u mnie tez pochmurno i pada deszcze i jest chlodno na dworze ale dla mnie pogoda idealna czuje sie od razu lepiej
dolga ja mam na moim magnezie napisane ze mam brac w trakcie jedzenia, chodz zazwyczaj o tym zapomne to czesto biore tez po posilku
u mnie tez pochmurno i pada deszcze i jest chlodno na dworze ale dla mnie pogoda idealna czuje sie od razu lepiej
reklama