reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Mina przestraszyliśmy się i to bardzo.Walili do drzwi,a później w okno kuchenne- z nerwów zasnąć nie mogłam
Zapominajka z zwraca czy ma rozwolnienie? Mój synek miał miesiąc temu wirusa i wymiotował tylko ,doktorka poleciła diphergan ,ale nie podaliśmy bo przeszło.Jak ma biegunkę to po łyczku smecty.Wpółczuję okropnie wymęczy dzieciaczka

Zapominajka odgazuj trochę coli i niech tylko łyczka weźmie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mina ja mu jeszcze nigdy coli nie dawałam i nie wiem czy to dobry pomysł. Boje się, że mu zaszkodzę.
cola działa jak domestos.. wymiata wszystkie bakterie i wirusy z układu pokarmowego, ma cukry i węglowodany więc jest energia do spalenia. A tą colę to mi lekarz poradził.. i działa.. tylko wygazowana dla dziecka

I koniecznie po łyczku nie więcej bo mój jak się do wody dorwał to później wszystką zwrócił .Zdrówka dla synka

zapominajka - stanowczo do tego bym dała smecte bo to podstawa przy wymiotach i biegunkach i tak jak pisały dziewczyny wygazowana cola :tak:

Hej dziewczyny, ja tez słyszałam że cola jest dobra na wszystkie bakterie, nie tak dawno temu sama miałam grypę żołądkową i powiem wam że cola " uratowała mi życie" podczas choroby:)
Nie wiem jak to jest z dziećmi, ale na dorosłych na pewno dobrze działa:)

A tak na marginesie, dziewczyny słyszałyscie coś na ten temat że sok z malin i maliny są zabronione w ciąży??? Ostatnio tak mi pani doktor ogólna powiedziała, i troche mnie to zdziwiło, a to zima to fajnie sobie do herbatki soku z malin dolać. No ale jak nie wolno to cóż zrobić:-( Wiecie coś na ten temat?

reklama
Do góry