reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

a nasz potwór został dziś przyłapany w koszu dla dziecka, wlazł sobie i w najlepsze wylizywał sierściuchę, wrrrrrr czasem wolałabym go już nie mieć

reklama
Wiecie co... zanim zaczelysmy sie rozdwajac bylam pewna ze do polowy m-ca to juz wiekszosc z nas bedzie tulic w ramionach swoje malenstwa. Moze i nie jest nas duzo. Moze urodzimy wszystkie w tym samym czasie (?)

Goralka wiesz zwierzatka maja to do siebie ze wiedza gdzie jest najlepiej!! hihihihi powinnas byc zadowolona ze twoja fredzia dostrzegla to wspaniale miejsce!!!! ja obserwowalam inne miesiace i powim wam szczerze ze jestesmy wyjatkowe wszystki trzymamy sie dzielnie i terminow pilnujemy a naw3ret do nikad sie nie spieszymy!!:sorry2:

Dziękuję Dziewczynym. Mam w Was duże oparcie i łatwiej mi dzieki temu. U nas smutno-wiadomo-pierwsze dni najgorsze. POstanowiliśmy indywidualnie skremować Sabinkę, za ok. 2 tygodni odbierzemy prochy i pochowamy w ogródku, zasadzając na niej drzewko...Taki hołd dla naszej perełki...
Cieszę się, że Maja niedługa przyjdzie na świat. To dobrze nam zrobi :-)
Cóż, coś się kończy , coś się zaczyna...Ze mną lepiej, bo wiem, że muszę byc twarda i optymistyczna dla dziecka, ale z mężem....oj, szkoda słów...Z drugiej strony cieszę się, że jest taki wrażliwy i uczuciowy:tak:

pewnie to bardzo dobrze o nim swiadczy po prostu w zyciu juz tak jest jedni sie rodza drudzy umieraja fajny pomysl z tym drzewkiem bedzie wam przypominalo zwierzaczka

mi też się bardzo spodobał pomysł z drzewkiem, przypomniałam sobie jak zdechł nam glonojad, postanowiliśmy go zwrócić matce naturze i wrzuciliśmy zimą do dunajca, z innymi rybkami nie robimy takich ceregieli, ale ta była wyjatkowa, była ogromna, żyła ponad 10 lat. Gdyby trafiło na inną porę roku nie moglibyśmy tego zrobić, śmialiśmy się nawet, że latem to by go jakiś wędkarz wyłowił i dopiero byłaby afera, że się glonojady mutanty zalęgły w górskiej rzece.

Zastanawiam się nad założeniem nowego tematu pt rekordy, miałabym już pierwsze miejsce w 2 kategoriach, po pierwsze waga po drugie przenoszenie hiihihihi Obie kategorie mało atrakcyjne, ale cóż, trzeba sie cieszyć tym co się ma, oby mi nie doszła trzecia tj waga dziecka, bo tego to by już było za wiele hihiihi

Pola jak miło Cie widzieć, szkoda, że my nadal odcięci od świata komunikatorów i kontaktów z gg, skype itd, najgorsze, że nie wiadomo kiedy sprowadzą płytę do naszego stacjanarnego kompa wrrr

reklama
widzę, że już Cię wywiało, idę pospać, dziś zrobiłam niezłą trasę, nabiłam kilometrów jak dzika, może to przyniesie w końcu jakiś efekt, przecie za moment zacznie się 8 dni po terminie, oby nie było więcej :)

Do góry