reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

My dzis pojechalismy do hipermarketa, pochodzilam ze 2 godzinki, kupilismy mi ksiazki do czytania i sie zajme czytaniem :-)

reklama
lucyann dokladnie o tym samym mysle niedawno zlozylismy lozeczko i zalozylam posciele a teraz gapie sie na nie i jeszcze bardziej mi spieszno a tu nic cisza chyba ze to taka przed burza i wszystkie na hurra zaczniemy rodzic ciekawe kto by wtedy odbieral wiesci od rozwojonych

no wlasnie, Ewa trzeba pomyslec co zrobic z wiesciami. Moze powinnysmy miec po trzy namiary tel do siebie i wysylac wiadomosc do trzech osob (no ktoras bedzie moze akurat poza szpitalem ;-) ??

Damy radde chyab na top sie na razie nie zapowiada Dortotka przeslala liste mozemy wybierac od gory do dolu do kogo i w jakiej kolejnosci dzwonimy !! bedzie dobrze ale to narazie tak jakos parami idzie!!! wiec teraz czas na Megusek i ....... -kogo bierzesz sobie na kompanke ???;-) :-)

Pewnie ze gram ostanio szkolilam brydza sportowego... a tak to nawet w wojne jak mi sie nudzilo w ciazy z Ptyskiem gralam ....:laugh2: a ty w co lubisz najbradziej??

no jakby bylo wiecej chetnych na oddziale to mozna w tysiaka w czworke, albo w makao? ;-) w pokera to musialbym sobie poprzypominac bo od sredniej sie zapomnialo...ale mozna i w swinie zagrac ;-)

Oj w pokera ostani raz gralam na studiach na taka kase z eurobiznesu !! niezle bylo podniecenie pelne ale chyab by nas wypisali jak by zobaczyli jaka demoralizacja panuje ..hihihihihi
ja wcoraj odmowilam napicia sie "szampana" za moja siostre bo mowie tyle afer z pijanymi matkami a jak pojade cuchanaca na porodowke to dopiero beda mieli temat do tvn ;-) :-D

reklama
Lucy, a ja mam w szafce 2 szampany i pewnie dzisiaj któryś otworze, bo mam chrapkę ( a miały zaczekac na Małą...).
Mam zamiar kupić wino leżakujące z tego rocznika i dac jej na 18, dobra myśl??

Do góry