reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

hej hej
nareszcie po wizycie-porządnej ;) zrobili mi usg-miło tak pooglądać kruszynke ::)i krew i bad. moczu,przepisali zelazo i bardzo miło było,nastepna wizyta uwaga-30.08 także na 2 miechy mam z głowy lekarzy ;) i lekarz zmienił termin rozwiazania tzn.przypuszczalny,bo tego nigdy nikt nie jest pewien a mianowicie na 11.11,akurat są M imieniny to byłby fajny prezent ;D
poza tym po staremu,czujemy sie dobrze i nic u nas nowego nie słychać.Dzis kupiłam sobie super spudnicę i mysle,ze posłuzy mi do końca ciąży,bo jest z lajkrą z dzinsu :D
póżniej oddam ja moze tesciowej :laugh:bo mam nadzieję zrzucić te kilogramy :laugh:
pozdrawaim pa pa ;D

reklama
Myslalam, ze wczoraj urodze na tym meczu z Niemcami. Nie zebym jakas fanka byla, ale wyjatkowo sie emocjonowalam a po wszystkim wylapalam dola... a moglo byc tak pieknie... Moj dzidzior tak kopal jakby sam latal po tym boisku, to chyba wynik mojej ekscytacji. dobrze ze meza w domu nie bylo, bo chyba by oberwal ( jest niemcem polkrwi)

a moj maz powiedzial po tym jak zwyzywalam Janasa ze wiecej nie bede ogladac meczow ;) a dzidzi wtedy tak kopalo ze hej :) tylko ze ja sie tak denerwowalam na meczu naszych a teraz to juz moge ogladac...jestem za Brazylia :)

piekna pogoda ale jaki skwar :p dzisiaj u mnie 31 stopni mieszkam pod strychem wiec u mnie w domu nie da sie wytrzymac a na dworze jeszcze gorzej chyba trzeba bedzie kupic jakis wiatraczek bo w nocy spac sie nie da :p
dzidzie coraz wyrazniej czuje choc wydaje mi sie ze jest dosc leniwa moze przez ten skwar ;)
ostatnio mialam ciekawa przygode a mianowicie zaczela mi leciec krwe z nosa wiec teraz staram sie nie przesadzac z robota i raczej unikam wychodzenia z domciu w najwiekszy skwar i pomoglo
moze dzis popada i zmieni sie troche powietrze ;)
a co u was kobitki

Oj Ewuni moglo by byc tak ze rano cieplo a popoludniu popadac z godzinke?? co ty na to kto dolacza sie do petycji?? ja wczoraj bylam caly dzien na dzialce i chcial nie chial troche lazilam po sloncu tak mnie to rozlozylo w pewnym momencie ze polozylam sie w domu i poplakalam sie ze zmeczenia i oslabienia a fe nigdy taki slabelusz nie bylam a teraz dostaje chyba za wsztkie lata a chlopaki biegali i dobrze sie bawili ale zemsta ze nie mge sie opalac byla sroga wysmarowalam wsztkie piepszyki mojgo partnera kremem z filtrem35 a rszt przyspiszaczm wyglada jak bidronka w negatywie dobre tyle ;D ;D ;D ;D ;D

pada nawet burza byla a duchota straszna dzisiaj spalam w nocy jednym okiem bo nie szlo wytrzymac tragedia :-[
nic mi sie nie chce nawet lezec bo za goraco najlepiej chyba wejsc do wanny i nioe wychodzic ;D

a co tam u was dziewuszki ???
jak radzicie sobie

hej dziewuszki:) u nas po 3-ch tygodniach spadł deszcz i sie znacznie ochłodziło.ale w Irlandii nie odczuwa się tak upałów jak w Polsce,bo czesto jest orzeżwiajacy wiatr,taki z bryzą morkiego podmuchu,takze nawet jeśli jest 27 stop.to tego tak nie czuc,ale fajnie że troszkę pada,bo ziemia nam w ogródku wyschła na pieprz,aż popękała...tylko mam nadzieję,że nie bedzie lało przez kolejne 2 tyg:)
pozdrawiam ;D

A ja znowu w Hamburgu, wczoraj bylo 15 stopni i padalo, dzis slonce i 21. Tu jest caly rok taka beznadziejna pogoda. Wieksza czesc roku pada.

Upał upałem ale dzis w nocy były takie ulewy, że ze spaniem miałam problemy. Podobno w łódzkiem opady były bardzo obfite. Jak tam dziewczyny z łodzkiego sytuacja po dzisiejszej nocy wygląda naprawdę ? wszystko oki ?

reklama
Do góry