reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Blue nic nie wiem o opadach jak byly to przespalam
Monika ja tez chce zeby bylo cieplutko pozatym w colorado jak jest 37oC to jest niska wilgotnosc i tego sie tak nie odczowa ale coz chociaz jestes opalona a ja zawsze ladna brazowitutka skorka a w tym roku slonca unikam jak ognia i chodze blada twarz.. ;D

reklama
Skoro o pogodzie, u nas kilka dni słoneczka, w sobotę przeszła okropna burza, ale przynajmniej powietrze trochę się wyklarowoało, a wczoraj ciepły dzień nie upalny, bo chmuty krążyły po niebie.
Też bym chciał się troche opaliś bo nawet nie ma jak nóg pokazać, wyglądają jak z młyna, a teraz powinnyśmy unikać tego mocnego słońca więc trochę potrwa zamin trochę się "smagnę" 

Wiecie, co? A japisze dla mojego synusia pamietnik ciazowy. Nie taki codzienny ale ogolnie: co jadlam, kiedy culam sie lepiej a kiedy gorzej, na co mialam ochote i jakie byly moje przezycia np. po pierwszym usg. Pisze to w formie listu do niego i jak bedzie duzy to dostanie to ode mnie. Co Wy na to?

Bardzo fajny pomysl Cynamonka :) popieram. Moze daj mu jak sam zostanie ojcem? ;-) ojej....pomysl ze Twoje dzidzi tez kiedys bedzie mialo dzidzi :)

Świetny pomysł :) też popieram. Może do pisania listów nie mam weny ale jak opowiadam córce jak było jak ona była u mnie w brzuszku to mała bardzo lubi słuchac tych opowieści.

Piekna pogoda :) trzeba sie smarowac balsamem z filtrem bo sloneczko niezle grzeje.

Ja dzis juz na weekend posprzatam w domu, bo maz wieczorkiem zawiezie mnie do moich rodzcow na kilka dni (na przepyszne truskawy mojej mamy...mniammmm) a on jutro jedzie na impreze integracyjna z pracy.

Wiec zycze juz dzis milego slonecznego (ale nie za goracego tak ok 24 st ;) weekendu :)

Ojej Megusku faktycznie taka kolej rzeczy. nasze dzidzi beda mialy wlasne dzidzi i zostaniemy babciami.Ale numer, nie? :) ;D

reklama
cos dzisiaj cichutko u nas :-[
czyzby wszystkie dziewczyny wyjechaly juz na wakacje ???
mnie dzisaj zgaga meczy nie wiem po czym :p
maluch coraz bardziej sie rusza z czego coraz bardziej sie ciesze ;D
pogoda znosna wiec mozna normalnie funkcjonowac ;)

Do góry