reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

Blue nic nie wiem o opadach jak byly to przespalam
Monika ja tez chce zeby bylo cieplutko pozatym w colorado jak jest 37oC to jest niska wilgotnosc i tego sie tak nie odczowa ale coz chociaz jestes opalona a ja zawsze ladna brazowitutka skorka a w tym roku slonca unikam jak ognia i chodze blada twarz.. ;D

reklama
Skoro o pogodzie, u nas kilka dni słoneczka, w sobotę przeszła okropna burza, ale przynajmniej powietrze trochę się wyklarowoało, a wczoraj ciepły dzień nie upalny, bo chmuty krążyły po niebie.
Też bym chciał się troche opaliś bo nawet nie ma jak nóg pokazać, wyglądają jak z młyna, a teraz powinnyśmy unikać tego mocnego słońca więc trochę potrwa zamin trochę się "smagnę" 

Wiecie, co? A japisze dla mojego synusia pamietnik ciazowy. Nie taki codzienny ale ogolnie: co jadlam, kiedy culam sie lepiej a kiedy gorzej, na co mialam ochote i jakie byly moje przezycia np. po pierwszym usg. Pisze to w formie listu do niego i jak bedzie duzy to dostanie to ode mnie. Co Wy na to?

Bardzo fajny pomysl Cynamonka :) popieram. Moze daj mu jak sam zostanie ojcem? ;-) ojej....pomysl ze Twoje dzidzi tez kiedys bedzie mialo dzidzi :)

Świetny pomysł :) też popieram. Może do pisania listów nie mam weny ale jak opowiadam córce jak było jak ona była u mnie w brzuszku to mała bardzo lubi słuchac tych opowieści.

Piekna pogoda :) trzeba sie smarowac balsamem z filtrem bo sloneczko niezle grzeje.

Ja dzis juz na weekend posprzatam w domu, bo maz wieczorkiem zawiezie mnie do moich rodzcow na kilka dni (na przepyszne truskawy mojej mamy...mniammmm) a on jutro jedzie na impreze integracyjna z pracy.

Wiec zycze juz dzis milego slonecznego (ale nie za goracego tak ok 24 st ;) weekendu :)

Ojej Megusku faktycznie taka kolej rzeczy. nasze dzidzi beda mialy wlasne dzidzi i zostaniemy babciami.Ale numer, nie? :) ;D

reklama
cos dzisiaj cichutko u nas :-[
czyzby wszystkie dziewczyny wyjechaly juz na wakacje ???
mnie dzisaj zgaga meczy nie wiem po czym :p
maluch coraz bardziej sie rusza z czego coraz bardziej sie ciesze ;D
pogoda znosna wiec mozna normalnie funkcjonowac ;)

Do góry