reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Polu :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: wybacz że się śmieję ale wyobrazilam sobie ciebie stojącą i łapiącą:laugh2: No co te dzieciaczki nie wymyślą:-) Miłej wizyty siorki;-)
A u nas wakacje już rozpoczęte. Oczywiście dlatego że mi Adrianka rozłożyło:wściekła/y: Chyrlo, smarka i ja już mam dośc:angry: Idę po południu do lekarki, mam nadzieję że do soboty wydobrzeje bo mam już bilety na pociąg nabyte:baffled:

reklama
oj Ewcia...współczuje Ci tej imprezki, tzn że tak krotko bylas...ja to robie tak że Lilkę na przymus trzymam:zawstydzona/y:, bo ja lubie się bawić i z imprezy zrezygnuję tylko gdy jestem chora:happy:
Pola ty to pomysłowa babka jestes, na pewno cos tam wymyslisz z tym nocniko czymś:baffled:

tez mi bardzo szkoda ale coz zrobic:-(moze jeszcze na jakis slub sie zalapie i sebek bedzie mial tak choc z 6 lat wtedy:-D

polu maja jest nieziemska z ta poza do robienia kupy:-D

oj sikoreczko znam ten bol:-( gorace usciski dla adrianka:tak:trzymam kciukasy za pomyslny wyjazd:tak:

A u nas w rodzinie miało być wesele 20.06, ale miesiąc temu odwołane - rozmyślili się i rozstali. Dobrze, że tak, a nie miesiąc po.
Sikoreczka całusy dla Adrianka.
Polu Majka jest genialna :rofl2:

A my w sobotę odstawiliśmy Oliwkę o 20 do domu, gdzie czekał na nią dziadek, czyli mój ojciec. Ale na poprawinach - Oliwka to była GWIAZDA :-D Dla niej zespół zadedykował piosenkę (kaczuchy), na koniec wszyscy goście wstali i zaczęli skandować "OLIWIA OLIWIA OLIWIA" :tak:;-):-):-D No ale jak ona jak słyszała muzykę to od razu do tańców szła i to tańczyła jak "stara" :-D A jak zespół przestawał grać to patrzyła w ich stronę jakiś czas a później po swojemu krzyczała i mocno gestykulowała - po czym się domyśliłam, że chce żeby grali bo ona chce tańczyć. No po prostu mistrzyni :laugh2:

Martynka to musialo byc przeslodkie:-D:tak::tak:Ciekwe jak Lolo na poprawinach sie bedzie zachowywal:confused:Ja sie ciesze juz na randke z M:rofl2:My na wesele bedziemy jechac autobusem 50 kg, wiec za bardzo nie bedzia jak Mlodego odstawic.Takze babcia przyjedzie i roztoczy nad nim opieke:-D:-D

reklama
Ewcia współczuję Ci bo znam ten ból, miałam ostatnio dwa wesela, na których była cała rodzinka i nie było gdzie oddelegować dzieci, a chciało by się pobawić :-( no szkoda. Na weselu brata mieliśmy kojec w kąciku i tam położyliśmy dzieciaki jak padły, więc kilka razy sobie potańczyłam, niestety impreza się nieszczęśliwie zakończyła....
Przydałyby się jakieś prywatne opiekunki :baffled:
Pola - patent nie z tej ziemi ma Maja na tą kupkę :-D:-D:-D
Sikoreczko - duuuuuużo zdrówka i dobrych fluidów przesyłamy, będzie dobrze :)
Oliwka niewątpliwie musiała zrobić furorę na weselu, pełna energii i tak pięknie wystrojona, mała princessa :-)

Do góry