reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Bodzinko dzięki za wspaniałe życzenia:-) I witam wszystkie mamusie:-) Zycze Wam wszystkiego co możecie sobie wymarzyć:tak::-)
Widze ze doszły nowe mamusie wiec je sedecznie witam:-)
Podczytuje Was sobie jak jestem gdzies na necie ale nigy nie zdaze nic napisac. ale dzis jestem u rodzinki, dzieciaki zasnely wiec mowie albo teraz albo nigdy:-p:-D
Dzis byłam na przedstawieniu u Oli w przedszkolu i na małym przyjeciu. niestety moja zazwyczaj strasznie odwazna corke na widok tlumu rodzicow z aparatami i kamerami zlapała straszna trema:-(. widziałam jak przed wszystkim wszystko co miala robic to robila a teraz poprostu stala z przestraszona minka:-( dostałam robiony przez nia sama sliczy naszyjnik z masy solnej, no i swoj portret:-D moze potem wrzuce jak zdążę:happy:
No a Kondzio przespal w moich ramionach cale przedstawienie:happy:
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich pociechy:):-) buziaki:-)

reklama
Patija jak miło cię widziec. Brakuje nam ciebie i twoich blondasków:tak: Ja jutro idę na Dzień Matki do peckola, moje dziecię się zgłosiło do wierszyka. Mam nadzieję że go trema nie zje:baffled:

No to jeszcze portrety mojej corki;-)
Na pierwszym oczywiscie poznajecie ze to ja;-):-D a na drugim tatus:tak:;-)
zastanawiam sie tylko dlaczego mamy po jednym uchu czerwonym:sorry2::happy:

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 27
  • tata.jpg
    tata.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 25
CUDNE portrety.Jak nie moge się doczekac takich dzieł:blink::blink::blink:
Patija czerwony to kolor serca, więc może wasze uszy kocha tak bardzo bo ją słucahcie?????????:sorry2::sorry2:

Piękne prace! :tak: A uszy to pewnie efekt uwielbienia dla tego koloru, bo sporo go na obrazku ;-) Straaasznie podoba mi się grzywka taty! Jak na takiego malucha - bardzo realistycznie narysowana :tak:

Ja jestem dziś jakaś nieprzytomna - nie zauważyłam, że tą grzywkę już wcześniej narysowano :sorry2:

reklama
Patija- witaj wsród zywych;-)
Megusku- piekny masz avaterek:tak:
O rany przezywam co pani dyrektor nam jutro powie- czy przygarnie Sarenke do złobka na od czerwca- ponoc jedne dziecko ma zrezygnowac- czy cos takiego- wiec skoczylibysmy na te miejsce...bo jak nie to bede Sare zabierac na wykłady- hehe- bedzie rozkojarzac moich studentów:-D
Lecimy do piaskownicy- moze nogi sobie opale- hehe- u nas dzis 25 stopni:szok:
Całuski:tak:

Do góry