reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Kurcze ja to jakaś wyrodna jestem. Nie daję mojemu dziecku żadnych dodatkowych witamin. Kuba ma się dobrze, więc chyba nie potrzeba.?.?.?
Oooo ja tez nie..Ufff..A karmisz jeszcze Kube???
Wyniki mój tyz ma dobre...:tak:A i fajna przygoda, troche Wam zadroszcze:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
ja daje z polecenia lekarki a powodem sa czeste choroby mojego syncia paula bierze marsjanki:tak:ale mysle ze latem odstawie jak juz slonko przyswieci:tak:

Szymek dostaje Vibovit ale tylko w sezonie zimowym
a ja z innej beczki, powiedzcie mi jak te Wasze pociechy mówią? mam na myśli to co mówią i jaki mają zasób słów? Bo u nas z tym strasznie kiepsko, właściwie to potrafi powiedzieć "nie, tam, tu, jest' a reszta to absolutnie w zrozumiałym dla siebie języku, trochę się martwię, Magda w jego wieku mówiła proste zdania, ba! nawet rękawiczka potrafiła powiedzieć, buuuuu! A teraz z własnym synem nie mogę się dogadać!:-:)szok:

moja corcia tez mowila szybko i w wieku mojego synka proste zdania a maly cos nie bardzo chce ale nie zmuszam jak przyjdzie jego czas bedze mowil:tak:

Olu Karol też głownei po Karolowemu, czasem coś powie ale dogadujemy się świetnie, wszystko pokaże co chce:tak::tak:Mój Mąż do 2,5 lat mówił tylko tata,mama,daj a potem zaczął od razu całymi zdaniami.jak rozumie do niego mówi i pare słów to sie nie masz co martwic.Jeszcze Ci napyskuje bardziej niz Magda:rofl2::rofl2:

W tym sęk, że on wszystko doskonale rozumie, wszystko pokarze, na okrągło coś "mówi", właściwie to mu się buzia nie zamyka, na to wygląda, że wszystko w swoim czasie, ale szkoda, bo to już tak fajnie jest jak dziecko mówi zrozumiale, ale co tam poczekamy i sie doczekamy!:-)

Magdulichaa spokojnie, dzieciaki mają jeszcze jakiś czas na nauke mówienia. Lila tez jeszcze nie mówi a przynajmniej nic po naszemu. ja jestem doświadczona w czekaniu tego co inne dzieci robia juz od dawna więc wiem że możesz się martwic, ale akurat teraz to nie masz czym. pozdrawiam.

reklama
Raz w roku jest Dzień Matki, choć mamusiom na co dzień należą się kwiatki, czerwonej róży pączek na dobrego dnia początek, puszyste georginie na marzeń spełnienie, fiołki małe na zdrowie doskonałe, leśne konwalie małe na szczęście trwałe

Więc dla wszystkich mamus kwiatki
kroliczek_z_serduszkiem.gif

xuaiaou2hh.gif

4367md4he6iq1wgo2.gif

81my4.gif

Do góry