reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
dziękuje kochane :sorry2:, tak to straszne.. bardzo mi szkoda Kasi, jego żony, zdążyli się tylko 3 tyg soba nacieszyć, jako małżonkowie, a byli parą ponad 8 lat :-(.
Szkoda mi też brata i bratowej, bo to miał być ich piękny i wesoły dzień, a tak się zakończył :( Na szczęście dość pozytywnie do tego podchodzą, że zdążyli się nacieszyć swoim ślubem, a jeszcze całe życie przed nimi i tak trzeba myśleć :happy: Przecież nikt nie mógł przewidzieć takiego nieszczęśliwego zbiegu okoliczności.

Dziewczyneczki pozdrowienia i całuski od Patji:-D:-D:-D:-DNie ma w domu neta, podczytuje nas jak jest u zanjomych.Olka dostała się do przedszkola, na 3 h dziennie, bo to prywatne a więc i drogie przedszkole.Kondzio już odcycowany.Oboje zdrowi:tak::tak:

:-)u nas dzis szaro- buro i paaada...nawet Sara bez krzyku poszła spac po 12tej.....ach mamy problem bo nasza niania powiedziałą nam papa- i to tak z dnia na dzien- bo sesja jej sie zaczyna- a potem jedzie do Angli...o rany- mamy potworny problem kto bedzie zajmowała sie Sarenką teraz....ja dzis wykorzystuje przywilej przymusowego wolnego by sie nia zajac.....od wrzesnia jest zapisana do złobka- jeszcz enie ma list przyjetych ale chyba ja przyjma.....tak sie zastanawiam czy nie isc do pani dyrektor i spytac sie czy mogłaby ja przyjac od czerwca....ach- musimy to jakos rozegrac
Kerry- Sara obecnie nie dostaje zadnych witaminek- wiosna dawałam jej Cebion Multi a potem Multisanostol w syropie- lada moment bedziemy wykorzystywac tylko naturalne witaminki

dziekujemy za pozdrowionka rowniez usciski dla ciebie patija:tak:ciesze sie ze wszystko ok u ciebie:-)
kerry moj sebollo jedzie na multisanostolu:-)
meggi wspolczuje z opiekunka:-(tak lekko nie fair sie zachowala mogla wam choc troszke czasu zostawic na poszukiwanie nowej no ale coz sa ludzie i ludziska :dry:
pewnie spytaj sie a co ci szkodzi tym bardziej ze nie masz co z mala zrobic

Och Meggi, to rzeczywiście nie miła wiadomość. Stawia w trudnej sytuacji. Też bym się dowiedziała, jakie są możliwości w tym przedszkolu.
Moje małe-duże dziecko od około dwóch miesięcy nie korzystało z drugiej drzemki w ciągu dnia, a tu dzisiaj kryzys. Nawet obiad nie zjedzony. Padła jak kawka :-)
Patija buziaki dla Ciebie i dzieciaków. Dobrze, że o nas nie zapomniałaś. A jak tam po przeprowadzce?? Daj znać choć jedno słowo :sorry2:
Kerry my nie podajemy żadnych witamin, bo Martyna ma nadmiar D3 i jej podawnie jest w zrfedukowane do minimium. Zimą brała vibovit w kroplach.

reklama
Kurcze ja to jakaś wyrodna jestem. Nie daję mojemu dziecku żadnych dodatkowych witamin. Kuba ma się dobrze, więc chyba nie potrzeba.?.?.?

Do góry