reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
No to ja tez gratuluje kolejnej zafasolkowanej mamusi:-):tak::-)
Ja w ciazy z Julka ta mialam mdlosci i wymioty do 14tc:baffled: Meczyło mnie przez cały dzien. A jak kładlam sie spac wieczorem to dopiero mnie mdliło:baffled: Mam nadzieje ze przy nastepnej ciazy bedzie o wiele lzej:tak: Ale poki co jeszcze sie nie spiesze:blink:

Ja w ciąży wymiotowałam pare razy, mdłości nie miała.Co ciekwe przy okresie zawsze mnie mdliło także nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży:tak:Miała za to takie wzdecia,że och:dry::dry:No i nie miałam apetytu, ale tylko w I trumestrze;-)
Moje dziecko dziś w nocy budziło się co godzine, ja zapomniałam wyłączyc komputer na noc a Lolo od 6 nie śpi.Wstał równo ze ,mną.Teraz siedzi na łóżko i ogląda bajki a ja zbieram siły na sprzątanie.Mają mnie dziś odwiedzić obie mamy.NAJAZD:-):-)

Ja przy pierwszej ciąży czułam się świetnie, żadnych mdłości, wymiotów nic:-) Pod koniec tylko zostałam uziemiona na dwa miesiące, bo mały trochę chciał się pospieszyc. No ale doleżałam go, tylko te relanium mnie przerażało:szok:
Przy drugiej ciąży to od samego początku nawet jak myślałam o jedzeniu to mnie mdliło:baffled: Nie potrafiłąm nic zjeśc, bo mi było ciągle niedobrze. Wymiotowałam tylko raz. No ale od drugiego trymestru wszystko poszło w nie pamięc i było już superancko.

dzieki Kochane moze ktoras sie zarazi jeszzce ode mnie i Kasi ja procz wstretnyc napadow zlego humoru narazie nie moge nazekac... tylko Remek klocek a jeszzce na raczki lubi wchodzic i mam problem bo nie wiem co z mojego kregoslupa zostanie....:sorry2: causki

łeeeeeeeeeee dziewczyny....znowu zniknął z ekranu mój ulubiony serial "Uwaga faceci"... czy któraś wie na jak długo /znów/ albo czy na TVN Style jeszcze jest? bo kurwicy dostanę...co się wkręcę to oni go zdejmują...łeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DLA OLIWECZKI:
Żółta kaczuszka i dziobek pyzaty,
połowa kwiatuszka, trzy srebrne dukaty,
uśmiechów różowych, żabek zielonych,
korali kolorowych i klocków Legowych.
Od ciotki Aneczki, zdmuchnij ze trzy świeczki
wiem że to imieniny, tort będzie dla rodziny.
A ty Oliweczko, nie smuć się słoneczko,
szalej Królewno, dziś pozwolą na pewno;-):tak:

reklama
Do góry