reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Ja tez chce wiosne a tym czasem pogoda znowu ma sie popsuc:dry: Od kilku dni wieje okropne wiatrzysko i zapowiadaja na weekend powrot zimy:-(

reklama
Ależ jestem zła:angry::angry:Porobiłam scrabki i jasny szlag je trafił.Nie ma ich na kompie:no::no:Dobrze,ze większośc na blog wgrałam i do Wam pokazałam...Oj ten komputer mnie ewidentnie ostatnio nie lubi:-:)-:)-(A do tego jestem porządnie zaziębiona i nie ide na dzisiejsze spotkanie klasowe....Trudno się mówi i sprząta sie dalej....

Hello dziewczeta ,,, mam cudowna wiadomosc okazalo sie wczoraj ,że zostaniemy drugi raz rodzicami i termin tez mam na listopad.... Dorotko chyba biore z ciebie przyklad .... chlopczyk przerwa i drugie dziecko tyle tylko ze Wiki zalapal sie na strzelca u u mnie dwa skorpiony w domku... ale ta ciaza zupelnie inna juz mnie mdlosci dopadja i mam apetyty rycze o byle co... koszmar... causki i oby wiosna szybko przyszla...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:

GRATULASKI!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D No to się listopadóweczki zaczynają starac o rodzeństwo dla maluszków:tak: Moje dzieciaczki też oboje z listopada i ja z listopada. I w domku mamy dwa skorpionki i strzelca (synio się nie załapał:-p) Och jeszcze raz GRATULUJĘ!

Lucyann GRATULACJE:-):-)Spokojnej ciaży i szybkiego porodu:-D:-DOj chyba mnie lekka zadrośc pika:sorry2::sorry2:Jeszcze się okaże ,że wam pozdroszcze brzuszków i niemowlaków:-D:-D

Jakiś wirus :baffled::confused::-D
Lucyann - GRATULACJE!!! Spokojnej ciąży i bezbolesnego rozwiązania :cool2:
Ciężaróweczki nasze proszone są o przypomnienie sobie istnienia wątku nasze brzuszki :cool2:;-)

Gratuluję Lucyann! We dwie to już raźniej :-D. Ja też zupełnie inaczej czuję się teraz niż jak to było z Martyną. Mam mdłości i biegam do łazienki, ale nie tak często jak wtedy, za to jestem okropnie zmęczona - cały dzień bym mogła leżeć. Rozleniwiłam się przez ostanie dni - aż strach wrócić do pracy.

No Mamusie, która kolejna - wiosna idzie bociany wracają do kraju :-D:-D:-D

reklama
Ech...tak sie zastanawiam bo piszecie ze macie mdlosci a w pierwszej ciazy nie mialyscie. Moze jak zajde z drugim omina te nieprzyjmne spotkania z kibelkiem (z Kuba przez pierwszy trymest prawie nie jadlam z powodu mdlosci).
No to jeszcze raz zycze spokojnej ciazy!

Do góry