reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
Mój M dziś do szpitala poszedł...Ma mieć operacje ucha.U nich rodzinne, Paweł ma 70% niedosłuchu i dziurke będzie miał łataną...A jak dobrze pójdzie to na Walentynki będzie miał aparat słuchowy..:tak::tak::tak:

Ja również trzymam kciuki! Piszesz, że dostanie aparat - to do teraz nie miał żadnego? To na pewno niesamowite uczucie - usłyszeć wyraźnie po latach.

Bodzinka będzie dobrze.....a jak mężuś wreszcie dobrze Cię będzie słyszał....hoho...i Małego:rofl2:

Dzieki dziewczyny
Ja nadal nie mam wiesci od M...Jestem strasznie rozbita..Dobrze,że mały mnie zajmuje ale jest przy tym grzeczniutki...

reklama
Do góry