reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pakujemy torbę do szpitala

reklama
ja mam sportową, o taką Torba 4F BAG B 40L sportowa podróżna treningowa !! (2528090733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ma 75l i wszystko mi do niej weszło a jeszcze luz zostaje.

a koszul spakowałam 3 do karmienia i jedną do porodu. Tak dostaliśmy na liście na szkole rodzenia więc się zastosowałam. A 3 koszule po to, bo ponoć po porodzie będziemy się dużo pocić i trzeba będzie się przebierać, czyli wyjdzie jedna na dzień.

ja mam małą sportową - niestety
i jeszcze jedną podręczną, bo nie będę specjalnie kupować torby

koszul mam 3

ja sie przy okazji dowiedzialam co muszę do szpitala

DOTI :) może Ci się przyda:)

Rmua nie muszę mieć do porodu... nawet teraz nie chcieli...
do porodu M musi mieć swoje ciuchy - klapki, jakieś dresy, bluzkę jakąś tak, zeby ciuszki byly czyste:)
ciuszki dla maluszka lepiej mieć bo babka mowi, ze są wyprane wiadomo w odpowiednim proszku a tam w jakim popadnie... tylko trzeba mówi,ć, ze to nasze ciuszki, podklady, majtki
i to wsio:):)

Ja koszulę biorę jedną na wszelki wypadek ale jak rodziłam Dominika nie była mi potrzebna żadna. Przez cały czas w szpitalu dostawałam bez problemu szpitalne i przynajmniej moich nie poplamiłam krwią i tymi specyfikami, którymi spryskiwali ranę po cc. Biorę jedną bo a nóż koszul im braknie a jak będzie trzeba to w szpitalu też można kupić i wcale nie drożej niż gdzie indziej.

reklama
Ja w zasadzie czekam, aż wybierzemy klinikę, i wtedy nam powiedzą co zabrać. Ale z tego co słyszałam, to tylko coś dla siebie, jakiś dresik, kosmetyki, klapki, i dla dziecka rzeczy na wyjście żeby były. No ciekawa jestem:happy:

Do góry