Ja mam dwie. ostatnio wystarczyly, wiec teraz nie przesadzam ;-)Też zamierzam się spakować w sportową torbę.
Dziewczyny ile spakowałyście koszul do szpitala?
reklama
jasminum82
Fanka BB :)
ja mam sportową, o taką Torba 4F BAG B 40L sportowa podróżna treningowa !! (2528090733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ma 75l i wszystko mi do niej weszło a jeszcze luz zostaje.
a koszul spakowałam 3 do karmienia i jedną do porodu. Tak dostaliśmy na liście na szkole rodzenia więc się zastosowałam. A 3 koszule po to, bo ponoć po porodzie będziemy się dużo pocić i trzeba będzie się przebierać, czyli wyjdzie jedna na dzień.
Ma 75l i wszystko mi do niej weszło a jeszcze luz zostaje.
a koszul spakowałam 3 do karmienia i jedną do porodu. Tak dostaliśmy na liście na szkole rodzenia więc się zastosowałam. A 3 koszule po to, bo ponoć po porodzie będziemy się dużo pocić i trzeba będzie się przebierać, czyli wyjdzie jedna na dzień.
Ciężarówka85
Aktywna w BB
Też mam sportową, podobną do jasminum85. Koszul też mam 3, ale jak już pisałam do porodu mam bez rozpinania
jasminum82
Fanka BB :)
Też mam sportową, podobną do jasminum85. Koszul też mam 3, ale jak już pisałam do porodu mam bez rozpinania
oj pochlebiłaś mi z tym 85 :-)
Ciężarówka85
Aktywna w BB
Hehe tak jakoś wyszło....z przyzwyczajenia
D
Doloress
Gość
ja mam małą sportową - niestety
i jeszcze jedną podręczną, bo nie będę specjalnie kupować torby
koszul mam 3
i jeszcze jedną podręczną, bo nie będę specjalnie kupować torby
koszul mam 3
R
RiSiA
Gość
ja sie przy okazji dowiedzialam co muszę do szpitala
DOTI może Ci się przyda
Rmua nie muszę mieć do porodu... nawet teraz nie chcieli...
do porodu M musi mieć swoje ciuchy - klapki, jakieś dresy, bluzkę jakąś tak, zeby ciuszki byly czyste
ciuszki dla maluszka lepiej mieć bo babka mowi, ze są wyprane wiadomo w odpowiednim proszku a tam w jakim popadnie... tylko trzeba mówi,ć, ze to nasze ciuszki, podklady, majtki i to wsio
DOTI może Ci się przyda
Rmua nie muszę mieć do porodu... nawet teraz nie chcieli...
do porodu M musi mieć swoje ciuchy - klapki, jakieś dresy, bluzkę jakąś tak, zeby ciuszki byly czyste
ciuszki dla maluszka lepiej mieć bo babka mowi, ze są wyprane wiadomo w odpowiednim proszku a tam w jakim popadnie... tylko trzeba mówi,ć, ze to nasze ciuszki, podklady, majtki i to wsio
Ja koszulę biorę jedną na wszelki wypadek ale jak rodziłam Dominika nie była mi potrzebna żadna. Przez cały czas w szpitalu dostawałam bez problemu szpitalne i przynajmniej moich nie poplamiłam krwią i tymi specyfikami, którymi spryskiwali ranę po cc. Biorę jedną bo a nóż koszul im braknie a jak będzie trzeba to w szpitalu też można kupić i wcale nie drożej niż gdzie indziej.
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Ja w zasadzie czekam, aż wybierzemy klinikę, i wtedy nam powiedzą co zabrać. Ale z tego co słyszałam, to tylko coś dla siebie, jakiś dresik, kosmetyki, klapki, i dla dziecka rzeczy na wyjście żeby były. No ciekawa jestem