reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
A ja Kube,narazie ciężko.W dzień nie pamięta,ale do snu:eek::szok::eek:

wczoraj była cały dzień bez smoczka , zasneła bez smoczka i z rana chyba jej go brakowało bo wstała o 6:00 i chciała dalej spać :tak: ale ją wyjełam bo marudziła bez niego ze smokiem napewno by poszła dalej spać do 8:00 :sorry2:

ale nie płacze wczoraj jedynie mi pokazywała że mam jej go dać :tak:ale nic nie wspominam na jego temat tylko się pytam "co chciałaś" :sorry2::-D udając głupią :zawstydzona/y:

wcześniej był płacz z histerią a teraz chyba to odpowiednia chwila :tak:

Gosia musze sie bardziej zmobilizowac,no i pochowac smoczki,bo jk Kuba znajdzie,to:szok:
Trudno mi tak samej ,łatwiej jak jest mąz,bo zawsze czymś zajmie na zmianę,jak Kubula sobie przypomni i juz marudzi do spania.:tak:
Dziś spróbuje położyć go na drzemkę bez smoka,może chociaż w dzień sie obejdzie.:tak:

i zasneła znów bez smoczka <jupi>:-D .........ale dzis przypadkiem wpadła jej piłeczka pod łóżko a tam smoczek tuż obok tej piłeczki :szok: i woła że coś tam ma pod łóżkiem ja patrze ups smoczek leży ale daje jej piłeczkę no i wzieła tą piłkę i poszła się bawić dalej ;-) i szybko go schowałam :-D to chyba jakaś zguba ten smoczek bo wszystkie schowałam ....chyba wszystkie :-D

Emilka jest bombowa:-D.Gosiu,chyba to jest u Was super moment.Konrad niestety histeryzuje i nie odpuszcza.Musze troszke mu przeorganizowac wieczor,bo jest przyzwyczajony,ze po wieczornej kaszce dostaje smoczek.Kaszke podam mu chyba wczesniej,a przed spaniem jakas kanapeczke.Sprobuje i zobacze co sie uda zrobic:tak:.

:wściekła/y: i zasneła bez smoka ale idę teraz i patrze ma smoka w buzi :szok: nawet nie wiem kiedy się przebudziła i go znalazła :no: musiała mieć ukryty przed mamą :-D
R... sie śmiał że ja myślałam że ona tak pięknie śpi bez smoka a ona ściemnia przedemną :-D

reklama
Do góry