reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

a u nas wreszcie poprawa nie mamy goraczki:tak:zjedlismy nawet i nie zwrocilismy tego:-Di sie wreszcie bawimy z bratem i broimy i mama nawet z tego sie cieszy:-D

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was oszczędza dla swojego bąbelka w sensie np. comiesięcznego odkładania jakiejś kwoty?
Pamiętam, że kiedyś juz lil kate o to pytała, ale nie było odpowiedzi.
A jeśli tak, to jaką formę oszczędzania wybrałyście - jakaś lokata? fundusze inwestycyjne? jakie? a może jeszcze coś innego?
Ja na razie odkładałam pieniążki dla Milutka na lokacie ale rozglądam się za jakąś korzystniejszą formą oszczędzania długoterminowego :unsure:

Dziewczyny, czy któraś z Was oszczędza dla swojego bąbelka w sensie np. comiesięcznego odkładania jakiejś kwoty?
Pamiętam, że kiedyś juz lil kate o to pytała, ale nie było odpowiedzi.
A jeśli tak, to jaką formę oszczędzania wybrałyście - jakaś lokata? fundusze inwestycyjne? jakie? a może jeszcze coś innego?
Ja na razie odkładałam pieniążki dla Milutka na lokacie ale rozglądam się za jakąś korzystniejszą formą oszczędzania długoterminowego :unsure:

Hubek ma załozony fundusz w CU przez dziadków (mężą rodziców) już od roku - dostał to jako prezent na chrzcinki i oni co miesiąć wpłacają pieniązki na ten fundusz
i dodatkowo mam otwarte konto oszczednościowe tylko z pieniążkami Huberta (moi rodzice otwarli je na roczek) i wpłacam tam pieniążki które dostaje hubek od babć i prababc jak się widujemy z nimi :-)

rosmerta w tym CU Hubcio ma Fundusz Inwestycyjny, czy jakiś rodzaj ubezpieczenia :confused:
A może któraś z Was słyszała o jakimś atrakcyjnie oprocentowanym Planie Systematycznego Oszczędzania, który nie opierałby się o Fundusze Inwestycyjne?

rosmerta w tym CU Hubcio ma Fundusz Inwestycyjny, czy jakiś rodzaj ubezpieczenia :confused:
A może któraś z Was słyszała o jakimś atrakcyjnie oprocentowanym Planie Systematycznego Oszczędzania, który nie opierałby się o Fundusze Inwestycyjne?
hmmm, musiałabym sprawdzic bo szczerze powiem, ze niewiem czy to fundusz czy ubezpieczenie jest. Pamietam tylko, ze to się nazywa absolwent czy jakos tak i do 15 roku zycia sie wpłaca

Rozalka dzięki wielkie za podpowiedź z ta ciekłą parafiną!!!:-) smaruję rączki i szyjke Huberta juz 4 dzień i jest duża poprawa, no i po tej parafinie nie zaognia mu się skóra!!! dziękuję raz jeszcze, sama na to nie wpadłam, jestem naprawdę bardzo wdzięczna!!!:tak::tak:

reklama
Do góry