reklama
agusia9915
Matka wariatka
susu co z LAILA sie dzieje?
Jeszcze całkowicie nie, ale o wiele lepiej to już wygląda. Pomógł Bepanthen.Kasiad a jak te krostki u Oliwki?zeszły?
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Miałam dzis iśc na badania z Zosią (krew i mocz) ale Zosia nie zdążyła wysikać się do nocniczka :/ hmmm
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dziewczyny, czy któraś z Was oszczędza dla swojego bąbelka w sensie np. comiesięcznego odkładania jakiejś kwoty?
Pamiętam, że kiedyś juz lil kate o to pytała, ale nie było odpowiedzi.
A jeśli tak, to jaką formę oszczędzania wybrałyście - jakaś lokata? fundusze inwestycyjne? jakie? a może jeszcze coś innego?
Ja na razie odkładałam pieniążki dla Milutka na lokacie ale rozglądam się za jakąś korzystniejszą formą oszczędzania długoterminowego
A jeśli tak, to jaką formę oszczędzania wybrałyście - jakaś lokata? fundusze inwestycyjne? jakie? a może jeszcze coś innego?
Ja na razie odkładałam pieniążki dla Milutka na lokacie ale rozglądam się za jakąś korzystniejszą formą oszczędzania długoterminowego
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Dziewczyny, czy któraś z Was oszczędza dla swojego bąbelka w sensie np. comiesięcznego odkładania jakiejś kwoty?
Hubek ma załozony fundusz w CU przez dziadków (mężą rodziców) już od roku - dostał to jako prezent na chrzcinki i oni co miesiąć wpłacają pieniązki na ten fundusz
i dodatkowo mam otwarte konto oszczednościowe tylko z pieniążkami Huberta (moi rodzice otwarli je na roczek) i wpłacam tam pieniążki które dostaje hubek od babć i prababc jak się widujemy z nimi :-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
rosmerta w tym CU Hubcio ma Fundusz Inwestycyjny, czy jakiś rodzaj ubezpieczenia
A może któraś z Was słyszała o jakimś atrakcyjnie oprocentowanym Planie Systematycznego Oszczędzania, który nie opierałby się o Fundusze Inwestycyjne?
A może któraś z Was słyszała o jakimś atrakcyjnie oprocentowanym Planie Systematycznego Oszczędzania, który nie opierałby się o Fundusze Inwestycyjne?
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hmmm, musiałabym sprawdzic bo szczerze powiem, ze niewiem czy to fundusz czy ubezpieczenie jest. Pamietam tylko, ze to się nazywa absolwent czy jakos tak i do 15 roku zycia sie wpłacarosmerta w tym CU Hubcio ma Fundusz Inwestycyjny, czy jakiś rodzaj ubezpieczenia
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka dzięki wielkie za podpowiedź z ta ciekłą parafiną!!!:-) smaruję rączki i szyjke Huberta juz 4 dzień i jest duża poprawa, no i po tej parafinie nie zaognia mu się skóra!!! dziękuję raz jeszcze, sama na to nie wpadłam, jestem naprawdę bardzo wdzięczna!!!
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Joasiek tu jest informacja na temat tego CU - to jednak ubezpieczenie :-)
Commercial Union - Młodzieżowe Ubezpieczenie Uniwersalne Absolwent
Commercial Union - Młodzieżowe Ubezpieczenie Uniwersalne Absolwent