Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Co do pieluch to mam doświadczenia podobne do Spaczyny, też wolę pampersy.Gaja tez ślini się niemiłosiernie, rączki to normalnie cały czas w buzi są, no chyba, że trafi tam coś innego, np. grająca żyrafa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstyd się przyznać ale ja prawie nie wietrzę.Kiedyś pisałyście ze często wietrzycie pupki dzieci. Często to znaczy ile ?
Ja wietrzę ok 10 min przy każdym przewijaniu ( przewijam co ok2h)
I codziennie przed kąpielą jest 1h leżakowanie bez pieluszki i po kąpieli tez ok 1h bez pieluszki by się wszystko dobrze wysuszyło.
Julian głównie ślini się leżąc na brzuszku, myślę że to normalne.Moja ostatnio zaczęłą się coś ślinić. Nie wiem czy to normalne w jej wieku? Czy Wasze pociechy mają wzmożony ślinotok ?![]()