Moja Oli nie śpi ze mną bo od początku sypia w swoim łóżeczku....ale moja córa potrafi sie budzić co 1,5 minuty i tak po kilkanaście razy do niej wstaję....:---(Yoka moj tez nie przesypia nocy. Budzi sie kilka razy. Ja jestem wygodna i spi ze mna (niewiem jak Oliwka) Nie martw sie moje dziecko tez mnie czasem wyprowadza z rownowagi i tez bluzgam pod nosem On w ogole jest strasznie absorbujacym dzieckiem i czasem mam ochote stanac pod sciana i walic w nia glowa z niemocy ale co zrobic? Ja mam jeszcze do tego Cypriana i teraz Adriana nie ma calymi dniami a Cyprian weekend bez przedszkola dzis sie smialam do Ariana zamin wyszedl do pracy ze jak wejdzie i nie beda moje nogo dyndac pod sufitem to znajdzie mnie w kacie bujajaca sie w tyl i przód;-)
A o tym że jest absorbująca to już nie wspomnę.....powiem Ci że jak obejrzałam filmik który nagrałaś to tak jakbym widziała siebie........do tego wszystkiego doszły jeszcze problemy z karmieniem....mała nie cierpi mleka... przy każdej butli(oprócz nocnej)...jest krzyk...plucie...zaciskanie ust....i za chiny nie da sie jej namówić na mleko.....nie wiem co robić bo przecież ona musi je pić....dla własnego dobra....jedyne co jeszcze w miarę je to kaszka na mleku ale przecież nie mogę jej kilka razy dziennie kaszką futrować bo i tak jest już niezły pulpet:-(
O obiadach już nawet nie wspomnę...niedługo będę musiała ognisko z zapałek jej robić żeby ją zagadać i wcisnąc kilka łyżeczek....a przecież tak pięknie jadła.....nie mam pojęcia skąd te problemy....czy ja popełniam jakieś błedy????ehhhh