Hej!
Ja zamierzam jeszcze co najmniej rok modyfikowane podawać, a jeśli się uda to półtorej. My jemy bebilon 3, a po ukończeniu 2 lat zaleca się "Bebilon 4 Junior".
Ale takie zwykłe też kiedyś w przyszłści od czasu do czasu będę podawać - ale jeszcze nie teraz.
Zagęszczacie to mleko czymś? Ja dodaję kleiku troszkę i Puchatka - bo moja je wszystko łyżeczką - a żeby dać mleczko łyżeczką to trzeba się namachać - a jak troszkę zagęszczę to szybciej
Kaszki jemy przeróżne z bobovity i nestle. Te warzywne z groszkiem marchewką dynią też chętnie zjada i ja jej częściej podaję, bo zawierają mniej cukru, ale też zmieniam często smaki na owocowe.
Moja nadal choruje, na antybiotyku jest i ma tą biegunkę. Wczoraj i przedwczoraj zwymiotowała obiadek, więc daję jej więcej kaszek - zamiast obiadku - bo wymiotuje. Dziś spróbuję dać troszkę krupniku. Zobaczymy co będzie.Dziś dałam więcej smekty może podziała, dziś już znacznie lepiej wygląda.
Najgorsze jest to, że nie ma apetytu ostatnio - niezależnie od choroby - bo to już od miesiąca
. Dawniej wszystko zjadała - a teraz trzeba ją "zagadywać lub zaciekawiać - zabawiać czymś" wtedy odwraca się jej uwagę i zjada.