reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Jak ja czytam że wy dajecie dzieciakom te danonki albo mleczne kanapki - to sobie myślę ze jakaś przewrażliwiona matka jestem. Jakoś mi się wydaję że to jest takie chemiczne świństwo że bałabym się dać Jaskowi. Chyba że ja jestem skrzywiona i na deser karmię dziecko samymi owocami. Ale już pisałam kiedyś ze strasznie się boję o wagę Jaska. Bo od Michała strony to wszyscy mają dużą nadwagę i problemy zdrowotne z tego powodu. Więc nie wiem kiedy moje dziecko spróbuje słodyczy :sorry:

Myszqo ja danonków też nie daję. Nie lubię tej firmy i dopóki to karmienie zależy ode mnie to młody ich nie spróbuje. Jako deser też najczęściej daję owoce.

dzięki :tak: narazie mamy jeszcze w zapasie chyba 6 jogurcików misiowych które Bartek dostał od mojej mamy, ale później pewnie też zaczniemy już zwykłe dawać.

reklama
Do góry