Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.
Majce czasem się to zdarza, wtedy dmucham w nos od spodu i jest ok.Dziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
Dziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
Moja na szczęście nieDziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
my jadamy codziennie na drugie śniadanko jakis jogurt albo danonkaile razy w tygodniu dajecie dzieciom jogurty?
ile razy w tygodniu dajecie dzieciom jogurty?
MY jemy codziennie, albo jogurcik owocowy , albo 2 danonki albo 2 monte orzechowo czekoladowei uwielbiamy kinder mleczną kanapkę
a ja mogę też poprosić ? agwa82@wp.plKochanie jak podasz maila to Ci podeślę książkę z przepisami dla dzieciów :-)
superSprawdzonej nie mam - niestety. Jedną mam sprawdzoną na Pl. Szembeka ale oni robią tylko zwykłe torty. A ja chcę o taki GALERIA - TORTY ORYGINALNE - CUKIERNIA ROMAN MULARCZYK
ja miałam z taką masą , ale to nie było ani słodkie mocno ani nic z tych rzeczy. Wygladało jak lukier, ale smakowało jak śmietana. I nie wiem może to byłą zabarwiona smietanaja też chciałam torcik w tym stylu, ale doradzono mi aby nie brać takich bo podobno są niezjadliwe zupełnie ta masa cała z góry podobno jest niedobra, no ale sama z doświadczenia tego nie wiem, tak mi powiedziała znajoma i w cukierni też mi taki odradzali... ja w końcu zdecydowałam się na zwykły, tylko przybranie będzie kolorowe.
Ja zawsz obcinam paznokcie przy jakimś ulubionym teledysku Matiego lub bajceMam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.
Tak , Mati zanosi sie czasami jak płacze.Dziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
Prawie codziennie dostaje danonka, albo zwykły jogurt