reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Mam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.

u nas tak samo - za każdym razem horror :eek: krzyk i wyrywanie się, na śpiocha nie da rady bo zaraz się budzi, więc tak po trochę przez cały dzień obcinamy :sorry:

Wtedy co Wam pisąłam , ze Młoda w nocy zwymiotowała to rano było juz ok i do dzisiaj tez ok.
My leżeliśmy i zdychaliśmy a ona zdorwa.
Ale żeby nie było za wesoło to znowu ma biegunke i podejrzewam , że to po tym serku Danona.
Odstawię go i zobaczymy.Nie ma gorączki ale tez nie ma apetytu.
No nic zobaczymy .:-(

reklama
Kochanie jak podasz maila to Ci podeślę książkę z przepisami dla dzieciów :-)
a ja mogę też poprosić :sorry: ? agwa82@wp.pl
Sprawdzonej nie mam - niestety. Jedną mam sprawdzoną na Pl. Szembeka ale oni robią tylko zwykłe torty. A ja chcę o taki GALERIA - TORTY ORYGINALNE - CUKIERNIA ROMAN MULARCZYK
super
ja też chciałam torcik w tym stylu, ale doradzono mi aby nie brać takich bo podobno są niezjadliwe zupełnie :sorry: ta masa cała z góry podobno jest niedobra, no ale sama z doświadczenia tego nie wiem, tak mi powiedziała znajoma i w cukierni też mi taki odradzali... ja w końcu zdecydowałam się na zwykły, tylko przybranie będzie kolorowe.
ja miałam z taką masą , ale to nie było ani słodkie mocno ani nic z tych rzeczy. Wygladało jak lukier, ale smakowało jak śmietana. I nie wiem może to byłą zabarwiona smietana :zawstydzona/y:
Mam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.
Ja zawsz obcinam paznokcie przy jakimś ulubionym teledysku Matiego lub bajce :tak:
Dziewczyny, czy któreś maluchy się zanoszą?
Tak , Mati zanosi sie czasami jak płacze.
:no2:

ile razy w tygodniu dajecie dzieciom jogurty?
Prawie codziennie dostaje danonka, albo zwykły jogurt :tak:

Do góry