reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
U nas też tak było że Nati potrafiła nawet co godzinę w nocy chciec mleka. I też sie bałam jak to będzie ale postanowiłam iśc za ciosem i nie mieszac dziecku w głowie i jak odstawiamy to na całego a nie tylko w dzień. I pierwsza noc była taka sobie ale za każdym razem jak mała chciała mleka to ją tuliłąm i powtarzałam że jest dużą i dzielną dziewczyką. Następnej nocy obudziła się już tylko dwa razy i tylko żeby sie przytulic. A dzisiaj wkońcu przespała noc w swoim łóżeczku. A i ja nie daję jej mleka. Jak się budzi w nocy to dostaje tylko pic

Oj to muszę się przygotować psychicznie i też spróbować... Chyba nie będzie lekko :zawstydzona/y:

Dziewuszki wysłałam książkę chyba wszystkim które prosiły ale jakbym przez nieuwagę o którejś zapomniała - to się upomnijcie:-)

ja też poproszę o książeczkę olmix@wp.pl :tak:

Dziewczynki mam pytanko - jak zamawiałyście torty to o jakiej wadze?
U nas będzie 10 dorosłych osób i 3 dzieci?

u nas też będzie około 10 osób i będzie tort 2kg.

Sprawdzonej nie mam - niestety. Jedną mam sprawdzoną na Pl. Szembeka ale oni robią tylko zwykłe torty. A ja chcę o taki GALERIA - TORTY ORYGINALNE - CUKIERNIA ROMAN MULARCZYK

ja też chciałam torcik w tym stylu, ale doradzono mi aby nie brać takich bo podobno są niezjadliwe zupełnie :sorry: ta masa cała z góry podobno jest niedobra, no ale sama z doświadczenia tego nie wiem, tak mi powiedziała znajoma i w cukierni też mi taki odradzali... ja w końcu zdecydowałam się na zwykły, tylko przybranie będzie kolorowe.

Ja będę robiła sama torcik, mam nadzieję, że wyjdzie. Te kolorowe masy rzeczywiście ładnie wyglądają, ale sa niedobre. Próbowałam już kilka razy- taki gumowy cukier.
Mam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.

Mam problem, jak obcinacie paznokcie dzieciom. U mnie to koszmar. Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale teraz Majka się wyrywa, krzyczy, płacze. U nogi ma obciety jeden i tyle z moich starań od rana.
Ja zawsze obcinam na śpiocha bo inaczej to się tak wyrywa że boję się żeby jej krzywdy nie zrobic bo obcinamy obcinaczem

Ja zawsze obcinam na śpiocha bo inaczej to się tak wyrywa że boję się żeby jej krzywdy nie zrobic bo obcinamy obcinaczem

u nas na spiocha to by chyba nie przeszło bo by sie zaraz rozbudził ale właściwie wiekzego problemu nie mamy czesto udaje mi sie samej obciac a jak maly za duzo sie wierci to Piotr go czyms zajmuje a ja obcinam;-)

reklama
Do góry