reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Co do picia to Fabian pije ze zwykłego kubeczka nie kapka z biedronki.Herbatek to on za bardzo nie chciał,prędzej soczki,a od dłuższego czasu dajemy mu wodę z miodem i cytryną i to mu bardzo smakuje:tak:

My przeszliśmy od razu z mleka 2 na 3.Kupujemy Bebiko R,a tak naprawdę to ja wcale nie widzę żeby ono było gęściejsze.

reklama
jeszcze mam jdna sprawe teraz mi sie przypomnialo od paru dni Kacper jak przestaje pic herbatke to czesc wypluwa i niewiem skad mu sie to wzielo a ty bardziej jak go tego oduczyc:sorry: czy waszym dzieciom tez sie tak wkrecilo:eek:

jeszcze mam jdna sprawe teraz mi sie przypomnialo od paru dni Kacper jak przestaje pic herbatke to czesc wypluwa i niewiem skad mu sie to wzielo a ty bardziej jak go tego oduczyc:sorry: czy waszym dzieciom tez sie tak wkrecilo:eek:
wiesz zauwazylam ze moja tez cos takiego robi, wypije, potem niby trzyma ten soczek w buzi, a jak juz skoncy to wylewa sie jej z buzi, ale ja mysle ze to jakis nowy bzik:-D:-D:-D, bo przy tym ma banan od ucha do ucha:-D:-D:-D

My pijemy Bebilon 2 i dopiero sobie uświadomiłam, że niedługo trzeba na 3 przeskoczyć:eek:a ostatnio koleżanka namawiała mnie na Nan, bo podobno różne smaki są;-)

Bliźniaczku my też przechodziłyśmy już trzydniówkę i Małą wysypało dopiero na czwarty dzień i tylko na pleckach i troszkę na brzuszku, więc może u Was będzie tak samo:tak:

reklama
Do góry