reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
A to się robi z surowego zmielonego mięsa? czy jak? Ja to nie mam pojęcia jak mam gotować takie dania dla dziecka. Dla siebie to usmażę i jest gotowe, a tak to nie wiem.
Ja najpierw ugotowałam pierś z kurczaka, następnie zmieliłam w mikserze , dodałam połowę jajeczka , odrobinkę bułki i natkę pietruszki. Uformowałam pulpeciki i włożyłam na wrzątek. Pogotowałam trochę i gotowe:tak:

Dziewczyny, jeszcze raz dziekuję za życzenia zdrówka dla Madzi. Też liczę że to trzydniówka, ale okaże sie to dzisiaj lub jutro rano

A po jakim czasie od wystąpienia gorączki wyszła dzieciaczkom wysypka i gdzie sie zaczęła pojawiac, czy zauważe ją?

Dziewczyny, jeszcze raz dziekuję za życzenia zdrówka dla Madzi. Też liczę że to trzydniówka, ale okaże sie to dzisiaj lub jutro rano

A po jakim czasie od wystąpienia gorączki wyszła dzieciaczkom wysypka i gdzie sie zaczęła pojawiac, czy zauważe ją?
Bliźniaczku u nas po 3 dniach niecałych gorączki. A wysypka pojawiła się na szyjce na klatce piersiowej i buzi potem na brzuszku i pleckach i zdecydowanie ją zauważysz gdyż wtedy dziecko wygląda jak biedronka. Ma takie plamki czerwone bardzo widoczne u nas one utrzymywały się kilka dni i nagle w jedna noc zniknęły

Aga u nas goraczka byla prawie 3 dni a wysypka wyszla dopiero 5 dnia:tak::tak::tak::tak:
Byla na brzuszku, pleckach, karku i udach

u nas po dwoch i pol dnia byla wysypka najpierw na pleckach i brzuszku potem raczkach i mozkach;-) tyle ze my az tak wysokiej oraczki nie mielismy :-( biedna Madzia jak ona sie teraz czuje?

u nas po dwoch i pol dnia byla wysypka najpierw na pleckach i brzuszku potem raczkach i mozkach;-) tyle ze my az tak wysokiej oraczki nie mielismy :-( biedna Madzia jak ona sie teraz czuje?
około 18 przysnęła i sobie śpi, temperatura już niższa, ale obawiam sie nocki, bo wtedy jest bardzo wysoka, chyba ze już spadła i nie wróci, tak bym chciała, wysypki na razie nie ma

reklama
Do góry