Agacia82
Mami :)
W kosteczkeKtóraś pisała że daje całe jajeczko na twardo, jak to robi tzn kroi w plasterki i na kanapkę ??/ czy w kosteczkę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W kosteczkeKtóraś pisała że daje całe jajeczko na twardo, jak to robi tzn kroi w plasterki i na kanapkę ??/ czy w kosteczkę??
A jak robisz klopsiki?Ja klopsiki gotowałam we wrzątku...
A to się robi z surowego zmielonego mięsa? czy jak? Ja to nie mam pojęcia jak mam gotować takie dania dla dziecka. Dla siebie to usmażę i jest gotowe, a tak to nie wiem.A jak robisz klopsiki?
Ja najpierw ugotowałam pierś z kurczaka, następnie zmieliłam w mikserze , dodałam połowę jajeczka , odrobinkę bułki i natkę pietruszki. Uformowałam pulpeciki i włożyłam na wrzątek. Pogotowałam trochę i gotoweA to się robi z surowego zmielonego mięsa? czy jak? Ja to nie mam pojęcia jak mam gotować takie dania dla dziecka. Dla siebie to usmażę i jest gotowe, a tak to nie wiem.
Bliźniaczku u nas po 3 dniach niecałych gorączki. A wysypka pojawiła się na szyjce na klatce piersiowej i buzi potem na brzuszku i pleckach i zdecydowanie ją zauważysz gdyż wtedy dziecko wygląda jak biedronka. Ma takie plamki czerwone bardzo widoczne u nas one utrzymywały się kilka dni i nagle w jedna noc zniknęłyDziewczyny, jeszcze raz dziekuję za życzenia zdrówka dla Madzi. Też liczę że to trzydniówka, ale okaże sie to dzisiaj lub jutro rano
A po jakim czasie od wystąpienia gorączki wyszła dzieciaczkom wysypka i gdzie sie zaczęła pojawiac, czy zauważe ją?
Dziewczyny, jeszcze raz dziekuję za życzenia zdrówka dla Madzi. Też liczę że to trzydniówka, ale okaże sie to dzisiaj lub jutro rano
A po jakim czasie od wystąpienia gorączki wyszła dzieciaczkom wysypka i gdzie sie zaczęła pojawiac, czy zauważe ją?
około 18 przysnęła i sobie śpi, temperatura już niższa, ale obawiam sie nocki, bo wtedy jest bardzo wysoka, chyba ze już spadła i nie wróci, tak bym chciała, wysypki na razie nie mau nas po dwoch i pol dnia byla wysypka najpierw na pleckach i brzuszku potem raczkach i mozkach;-) tyle ze my az tak wysokiej oraczki nie mielismy :-( biedna Madzia jak ona sie teraz czuje?
około 18 przysnęła i sobie śpi, temperatura już niższa, ale obawiam sie nocki, bo wtedy jest bardzo wysoka, chyba ze już spadła i nie wróci, tak bym chciała, wysypki na razie nie ma