reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Najchętniej to czlowiek wziąłby te wszystkie choróbska swoich dzieciaczków na siebie, ja od poczatku tak sobie myślałam, że oddałabym swoje zdrowie i zabrała chorobę genetyczną Mai, ale się niestety nie da :-(.

reklama
Madzia w sobotę po kąpieli dostała gorączki, miała w pupce 39,1, zbijalismy jej cały czas, wczoarj też cały czas gorączka powracała, i Madzia nawet nie cieszyła się z prezentów, a w nocy miezrzę jej temperaturę a tam 40, 8. Spanikowałąm strasznie po około 22 dostała czopka, a o 2 w nocy taka wysoka temperatura. zrobiłam jej szybką kąpiel chłodzącą i czopka, oczywiście dużo picia.
Rano pojechaliśmy do lekarza i w sumie nie wiadomo co jest, chciała nam dać antybiotyk, ale na razie nie będę dawać, bo skoro jest ok, to po co, czekam co bedzie jutro i mam nadzieje ze pojawi sie wysypka i ze to trzydniówka, jeśli nie, to pójdę jutro po antybiotyk

Biedna Madzia, zdróweczka dla niej.....oby tak wysoka gorączka juz nie wrocila:tak::tak::tak:

Jasiek też chory. Ale nie ma tak wysokiej gorączki. Tylko kaszel okropny go męczy. Normalnie zarazilam dziecko. Dobrze, że M chociaż zdrowy to ma kto po syropki biegać.

Bliźniaczku - zdróweczka dla Madzi. Bidulka musi się okropnie czuć.

Jasiek całe dnie na rękach - inaczej płacz. A ja wiem jak mu źle więc pokornie noszę moje małe dzidzi ;-)

Dla Jasia tez zdroweczka!!!

Agacia
podajesz juz Matiemu cale jajko na twardo???

Ostatnia edycja:
Tomek rano zjada 90ml kaszki mleczno-ryżowej , a wieczorkiem 120ml kaszki mannej do której dodaję mu owoce np. śliwkę:tak:. W dzień zjada jeszcze słoiczek dania gerbera 190ml(12:00) , jajeczniczkę, kanapkę z pieczonym mięskiem i czasami kanapkę mleczną kinder( do niej jedynie otwiera japkę z głośnym aaaa:-D) 15:00) Serek waniliowy do którego też dokładam owoce. I oczywiście cyc na żądanie:-). Wędlin kupnych mu nie daję , bo nimi handlowałam i mam obrzydzenie:-(.
Jak robisz jajeczniczkę? z całego jajka?

A ile dni była temperatura? I cały dzien wracała temp. ?
temperatura utrzymuje sie od soboty od godziny 21, raz wyższa raz niższa ale ciagle jest, dzisiaj w nocy znów było 40 w pupci. Ja juz nie wiem co robic, na 10:50 ide znów do lekarza, jak udaje sie zbic temperaturwe, to jest pogodna i niby wszystko ok, ale gorączka ciągle wraca

Mam nadzieję, że to tylko 3-dniówka. Bo strasznie wysoka ta gorączka...
tez mam nadzieje, ale nie wiem czy doczekam do jutra zeby sie dowiedziec, czy wezme jej dzsiaj ten antybiotyk

Bliźniaczku - zdróweczka dla Madzi. Bidulka musi się okropnie czuć.
Dziekuje kochana i dla Was tez dużo zdrówka

reklama
Do góry