Najchętniej to czlowiek wziąłby te wszystkie choróbska swoich dzieciaczków na siebie, ja od poczatku tak sobie myślałam, że oddałabym swoje zdrowie i zabrała chorobę genetyczną Mai, ale się niestety nie da :-(.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zdrówka dla Jasia.
Madzia w sobotę po kąpieli dostała gorączki, miała w pupce 39,1, zbijalismy jej cały czas, wczoarj też cały czas gorączka powracała, i Madzia nawet nie cieszyła się z prezentów, a w nocy miezrzę jej temperaturę a tam 40, 8. Spanikowałąm strasznie po około 22 dostała czopka, a o 2 w nocy taka wysoka temperatura. zrobiłam jej szybką kąpiel chłodzącą i czopka, oczywiście dużo picia.
Rano pojechaliśmy do lekarza i w sumie nie wiadomo co jest, chciała nam dać antybiotyk, ale na razie nie będę dawać, bo skoro jest ok, to po co, czekam co bedzie jutro i mam nadzieje ze pojawi sie wysypka i ze to trzydniówka, jeśli nie, to pójdę jutro po antybiotyk
Biedna Madzia, zdróweczka dla niej.....oby tak wysoka gorączka juz nie wrocila
Jasiek też chory. Ale nie ma tak wysokiej gorączki. Tylko kaszel okropny go męczy. Normalnie zarazilam dziecko. Dobrze, że M chociaż zdrowy to ma kto po syropki biegać.
Bliźniaczku - zdróweczka dla Madzi. Bidulka musi się okropnie czuć.
Jasiek całe dnie na rękach - inaczej płacz. A ja wiem jak mu źle więc pokornie noszę moje małe dzidzi ;-)
Dla Jasia tez zdroweczka!!!
Agacia podajesz juz Matiemu cale jajko na twardo???
Ostatnia edycja:
Agacia82
Mami :)
Tak , Mati już je całe jajkoAgacia podajesz juz Matiemu cale jajko na twardo???
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Jak robisz jajeczniczkę? z całego jajka?Tomek rano zjada 90ml kaszki mleczno-ryżowej , a wieczorkiem 120ml kaszki mannej do której dodaję mu owoce np. śliwkę. W dzień zjada jeszcze słoiczek dania gerbera 190ml(12:00) , jajeczniczkę, kanapkę z pieczonym mięskiem i czasami kanapkę mleczną kinder( do niej jedynie otwiera japkę z głośnym aaaa) 15:00) Serek waniliowy do którego też dokładam owoce. I oczywiście cyc na żądanie:-). Wędlin kupnych mu nie daję , bo nimi handlowałam i mam obrzydzenie:-(.
Ja slyszalam wczoraj na tvn style,w poradach madrej niani,ze tak-z calego jajka i na maselku:-)Jak robisz jajeczniczkę? z całego jajka?
blizniaki2000
Fanka BB :)
temperatura utrzymuje sie od soboty od godziny 21, raz wyższa raz niższa ale ciagle jest, dzisiaj w nocy znów było 40 w pupci. Ja juz nie wiem co robic, na 10:50 ide znów do lekarza, jak udaje sie zbic temperaturwe, to jest pogodna i niby wszystko ok, ale gorączka ciągle wracaA ile dni była temperatura? I cały dzien wracała temp. ?
tez mam nadzieje, ale nie wiem czy doczekam do jutra zeby sie dowiedziec, czy wezme jej dzsiaj ten antybiotykMam nadzieję, że to tylko 3-dniówka. Bo strasznie wysoka ta gorączka...
Dziekuje kochana i dla Was tez dużo zdrówkaBliźniaczku - zdróweczka dla Madzi. Bidulka musi się okropnie czuć.
blizniaki2000
Fanka BB :)
Dziękuję Madziu, oby nie wróciła, bo już mnie to załamujeBiedna Madzia, zdróweczka dla niej.....oby tak wysoka gorączka juz nie wrocila
My tez troche polamani,ale ze to nie ten paluch,to bardzo mocno trzymamy kciuki zeby ta choler.....goraczka juz nie wrocila do naszej slicznosci malutkiejDziękuję Madziu, oby nie wróciła, bo już mnie to załamuje
reklama
M
marzycielka
Gość
Najchętniej to czlowiek wziąłby te wszystkie choróbska swoich dzieciaczków na siebie, ja od poczatku tak sobie myślałam, że oddałabym swoje zdrowie i zabrała chorobę genetyczną Mai, ale się niestety nie da :-(.
zanplo a co się dzieje Mai??:-(